23948sdkhjf

Ny utmaning

Sedan vi hördes senast har det hänt en del. Jag har fått möjlighet att gå in som verksamhetschef vid en specialistvårdsenhet som heter Medicin Direkt . Det är en privat driven enhet i Östersund som i första hand arbetar med två delar; allmänmedicin respektive opererande, i synnerhet ortopedi (knän, axlar, fötter m.m.) men även allmänkirurgi, urologi etc. Tjänsterna utförs med dels egen, anställd, personal och dels s.k. kontraktspersonal. Kunderna består av en mix mellan regionen, försäkringsbolag och helt privat betalande patienter.

Det är verkligen fantastiskt roligt att få arbeta så vårdnära. Att planera operationsdagar, hantera försäkringsbolagens behov, diskutera med regionens sjukvård om gemensamma aktiviteter, möta patienter i väntrummet och inte minst få arbeta med en fantastisk personalgrupp.

Inte minst är det mycket intressant att på nära håll se vad en privat vårdgivare kan åstadkomma och följa den allt märkligare välfärdsdebatten med en ökad kunskap om vad valfrihet innebär, på riktigt. Om det lär jag återkomma…

Mitt uppdrag som verksamhetschef är på deltid, upptill mina uppdrag som konsult inom strategisk affärsutveckling och public affairs. Och jag fortsätter oförtrutet som vårddebattör såklart.

Tillbaka till bloggen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078