23948sdkhjf

Säljsupport / Innesäljare till Histolab - Göteborg

Har du erfarenhet av anbudsförfarande, orderhantering och kundkontakter? Är du initiativtagande, strukturerad, engagerad och vill ingå i ett familjärt och växande bolag? Då kan du vara rätt person för Histolab -det framgångsrika företaget med kundservice i fokus där individen gör skillnad!

Histolab erbjuder sina kunder helhetslösningar inom celldiagnostik och, förutom egen utveckling och tillverkning av produkter, representerar Histolab idag några av världens ledande tillverkare inom området. Kunderna är i huvudsak immunohistokemiska, histologiska samt cytologiska laboratorium i Sverige, Norge, Finland och Europa.

Som Säljsupport kommer du att vara en viktig funktion i kontakten med Histolabs kunder samt stöd till säljavdelningen.

Dina ansvarsområden blir bla:

* Kundkontakt via telefon
* Orderläggning, fakturering och reklamationshantering
* Besvara och bevaka i anbudsportaler
* Ta fram statistik och administrera och uppdatera affärssystemet vid prisjusteringar, avtalsförlängningar och fraktvillkor
* Ansvara för den totala översynen av Histolabs avtal
* Planering av avtalsleveranser
* Delta på marknadsmöten
* Histolab AB erbjuder dig ett utmanande arbete med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du har nära till beslut, får möjlighet att ta mycket eget ansvar och kommer att arbeta självständigt med stöd av kompetenta och engagerade kollegor. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år.

Uppdragsgivare: Histolab Products AB

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har jobbat i en säljsupporterande funktion och har erfarenhet av kundkontakter, orderläggning och reklamationshantering. Du har självständigt arbetat med att besvara och bevaka anbud och du har hanterat avtal. Tjänsten kräver utmärkt svenska och engelska i tal och skrift, god datorvana och gärna erfarenhet från ett affärssystem.

Har du en vetenskaplig universitetsutbildning såsom BMA och egen laborativ erfarenhet Patologi, Cytologi eller Immunohistokemi är det meriterande, men inget krav.

Som person är du initiativtagande, noggrann och strukturerad. Du har stort kundfokus och har en förmåga att på ett bra sätt representera företaget både internt och externt. Histolab är ett litet företag vilket kräver flexibilitet, alla hugger i där det behövs! På företaget är det ett gott arbetsklimat och vi vill gärna att du har glimten i ögat och en förmåga att sprida glädje bland dina arbetskamrater! Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Histolabs verksamhet består av försäljning inom affärsområdet vävnadsanalys där vi tillhandahåller kemikalier, förbrukningsartiklar, instrument samt tjänster till celldiagnostiska laboratorier i Sverige, Norge, Finland och övriga Europa.

Histolab startades redan 1965 vilket innebär att vi har en lång erfarenhet och tradition samt stor kunskap om branschen. Denna kunskap försöker vi dela med oss av till våra kunder. Vi säljer därför inte bara produkter utan försöker förse våra kunder med lösningar som är anpassade efter deras önskemål. Vår ambition är att vara en totalleverantör inom området histoteknik. Vi sammanfattar detta i vår vision: ”med sortiment och kunskap som ger våra kunder de bästa förutsättningar för att snabbt och precist kunna leverera ett provresultat”. Histolab vill kännetecknas av kompetens, kvalitet, att vi håller vad vi lovar och tillgänglighet. www.histolab.se

Ansökan och information: I denna rekrytering samarbetar Histolab med Dfind Science & Engineering AB. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Bågenholm tel. 0733-434777. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se/science-engineering.

Sista ansökningsdag:
2015-04-20
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.261