23948sdkhjf

Field Support Representative inom Animal Health

Field Support Representative inom Animal Health

I samarbete med IDEXX rekryterar PharmaRelations en Field Support Representative inom Animal Health. I tjänsten ingår bl.a. att arbeta med produktutbildning och installering av IDEXX produkter för de kliniker som valt att använda dessa. Dessutom kommer du tillsammans med dina kollegor/ säljare driva och utveckla försäljningen till nya kunder inom veterinärmedicin och motsvarande kliniker. Du kommer även till veterinärer och djursjukvårdare bidra med professionell expertis, arbeta med problemlösning, utbildning och produktsupport.

Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning/support inom djurhälsa eller dig som är djursjukvårdare som vill arbeta med produktsupport. Du arbetar självständigt, proaktivt och är van att både skapa och underhålla långsiktiga relationer. Självfallet prioriterar du alltid kunden och har intresse för installationer av både mjuk- och hårdvaror ute hos kund. Kort och gott skall du vara den som ser till att IDEXX kunder kan hantera produkterna optimalt och dessutom säkerställer du att kunderna är mer än nöjda.

Tjänsten är fältbaserad och därför bor du lämpligtvis i Stockholmsregionen, Uppsala eller Mälardalen.

Distriktet kommer inledningsvis att vara över hela Sverige men senare övergå från och med Östergötland och norrut med tonvikt på Mälardalen och Stockholm. Antalet övernattningar beräknas till 1-2 per vecka.

Om du tycker detta låter intressant och vill veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta Niclas Lindqvist

niclas.lindqvist@pharmarelations.se 08-120 122 60

Ansök via PharmaRelations hemsida www.pharmarelations.se

Ansökningar behandlas löpande och därför är det viktigt att du som är intresserad ansöker så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.284