23948sdkhjf

Ny mötesplats i Stockholm

Ny chans för förskrivare och leverantörer att mötas. I Stockholm arrangeras nu för första gången mötet Hjälpmedel för livskvalitet.


Den 16 och 17 september är det dags för Hjälpmedel för livskvalitet på Kistamässan i Stockholm. Detta är den nya mötesplatsen där fortbildning, inspiration och utveckling inom hjälpmedelsområdet står i fokus. Besökarna kommer här att få ta del av inspirerande seminarier och praktiska workshops. På den stora utställningsdelen får besökarna chans att möta leverantörerna med frågor om gamla och nya produkter.

En av de drivande krafterna bakom mässan är Sodexos verksamhetschef, Lena Jansson. Hon betonar vikten av ett fortbildande forum som även fungerar som en mötesplats för förskrivare och leverantörer.
– Det har hittills saknats en mässa i Stockholm med fokus på innovation och kunskap om hjälpmedel. Det är detta vi ska göra nu.

Hjälpmedel för livskvalitet arrangeras av Swedish MedTech med sektorsgruppen HELP, MedTech Hjälpmedel och Sodexo på uppdrag av SLL. Mer information om mässan finns på www.hjalpmedelforlivskvalitet.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079