23948sdkhjf

Projektledare inom FoU till Mercodia AB -Uppsala

Mercodia är ett biotech-företag i forskningens framkant och en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa ELISA-kit specialiserade på området för metaboliska sjukdomar. Företaget söker nu en projektledare till deras FoU-enhet för att stärka verksamheten inom uppdragstjänster samt immunoassay-utveckling. Du erbjuds en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål.

Som projektledare har du i uppdrag att planera, förvalta, leverera, rapportera och följa upp projekt inom givna ramar avseende tid, kostnad och kvalité. Projekten omfattar i första hand uppdragstjänster samt intern produktutveckling avseende immunoassays. Mercodias uppdragstjänster innefattar främst metodutveckling, validering och bioanalys. Som projektledare deltar du i arbetet med att förbättra rutiner inom företagets uppdragstjänster och produktutvecklingsmodell. I rollen ingår även kundkontakt i olika hänseenden där du bl.a. kommer bidra i offertberedningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom Life Science. Du har minst fem års relevant erfarenhet från branschen och det är meriterande om du är disputerad. Du har gedigen erfarenhet av projektledning i en reglerad miljö såsom GxP eller ISO13485. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från läkemedelsutveckling och/eller bioanalys från farma/CRO- och/eller IVD-industri. Som projektledare kommer du ha en central roll inom FoU men arbetar mot alla funktioner på företaget, vilket förutsätter att du har lätt för att skapa nätverk på och utanför din arbetsplats samt innehar god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du stimuleras av utmaningar och ansvar och är inte rädd för att ta beslut i strävan att förbättra, utveckla och effektivisera verksamheten. Vi ser att du har ett genuint intresse för projektledning och stimuleras av att se medarbetare utvecklas och prestera väl. Ditt ledarskap präglas av engagemang, tydlighet, öppenhet och lyhördhet där du både ger och kan ta konstruktiv feedback med en vilja att utvecklas som person och i rollen. Tjänsten kräver även att du är organiserad och lösningsorienterad med en god känsla för service och förståelse för kunders behov. Du besitter en god presentationsteknik, vilket bl.a. innefattar goda skriftliga och muntliga kunskaper på både svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du också vara flexibel, initiativtagande, självgående och kunna driva saker i mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är idag en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90% går på export till ca 100 länder. www.mercodia.com .

Uppdragsgivare: Mercodia AB

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning

Sista ansö kningsdag: 25 januari

För information: I den här rekryteringen samarbetar Mercodia AB med Dfind Science & Engineering. För frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip, 073-343 41 45. Sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109