23948sdkhjf

Valideringsingenjör till Vitrolife - Göteborg

Har du erfarenhet av validering av teknisk utrustning i reglerad miljö? Vill du bidra med dina erfarenheter i ett framgångsrikt företag med fokus på att hjälpa människor att få barn? Då kan det vara dig vi söker!


Vitrolife söker nu en kvalificerad Valideringsingenjör / Validation Engineer till sin verksamhet i Göteborg. Vitrolifes produkter tillverkas i reglerad miljö vilket ställer höga kvalitetskrav på tekniska utrustning, processer och produktionsanläggningar. Som valideringsingenjör ansvarar du för att upprätta nya, och genomföra befintliga, valideringsplaner för all teknisk utrustning. Arbetet ställer höga krav på dokumentation i enlighet med gällande kvalitetsstandard för medicintekniska produkter. Du kommer även under perioder ingå i projekt för t.ex. utveckling av produktionsprocesser, inköp av utrustning m.m.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:



Skriva valideringsprogram, protokoll och rapporter (IQ, OQ, PQ)
Utföra valideringar av utrustning och processer
Upprätta instruktioner och annan dokumentation för utrustningar och processer
Delta i arbetet med att upprätta årlig valideringsplan

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Du rapporterar direkt till Plant Manager.


Uppdragsgivare: Vitrolife AB


Ort: Göteborg


Kvalifikationer:
Vi utgår från att du har akademisk examen såsom högskoleingenjör eller motsvarande och har praktisk erfarenhet från validering och produktionsteknik inom medicinteknik eller liknande reglerad verksamhet. Kunskap i olika steriliseringsmetoder, erfarenhet av renrumsarbete och kunskap om regulatoriska frågor inom ISO 13485 och QSR 820.75 är meriterande.


Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har hög social kompetens och lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Likaså skall du vara ordningsam, bra på att planera och dokumentera. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.


Är det här du? Välkommen med din ansökan!


Organisations-/företagsbeskrivning:
Vitrolife är en internationellt verksam medicinteknisk koncern. Produktområde Fertilitet utvecklar, producerar och marknadsför produkter för fertilitetsbehandling. Verksamhet finns också för att möjliggöra utnyttjande och hantering av stamceller i terapeutiska syften. Vitrolife har idag cirka 240 anställda och bolagets produkter säljs på ca 110 marknader. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i USA, Australien, Frankrike, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, Ungern och Danmark. Vitrolife-aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap. Vitrolifes vision är att uppfylla drömmen om att få ett barn. Vi förser IVF-kliniker världen över med produkter och service som ger dem möjlighet att hjälpa sina patienter att bli föräldrar. Läs mer om oss på www.vitrolife.com


Sista ansökningsdag: 2014-12-19


För information: I denna rekrytering samarbetar Vitrolife med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ulrica Marklund, 073-343 44 46. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094