23948sdkhjf

Supporten får förstärkning på CGM

Carin Stach är ny supportchef på CGM

Nyligen tillträdde Carin Stach som supportchef och tog över ansvaret för första- och andralinjens supportteam för alla CompuGroupMedicals produkter. Carin efterträder nuvarande supportchef Thomas Helenelund som går vidare till en annan position i företaget.

Carin Stach har arbetat på CGM sedan ett drygt år som projektledare för införandet av TakeCare och är utbildad specialistsjuksköterska inom barn- och intensivvård med chefserfarenhet från sjukhusverksamheter i Tyskland och Sverige. Innan hon började på CGM arbetade hon som vårdcentralschef i Stockholm.

Daniel Zandian är ny affärenhetschef på CGM

Daniel Zandian har fått titeln business unit manager för affärsområdet Connectivity services. Affärsområdet arbetar med moln-, integrations- och e-tjänster och består av säljteam, produktledning, utvecklingsteam och projektledare. Daniel Zandian har arbetat på CGM sedan juni 2013 med kundanpassade lösningar för våra storkunder och försäljning av driftslösningar. Daniel Zandian har en lång bakgrund inom IT-branschen där han arbetat med bland annat Dell, HP och Panasonic. Innan han började på CGM studerade han vid läkarlinjen på Uppsala Universitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.723