23948sdkhjf

Research Scientist / Engineer till Swedish Match R&D- Göteborg

Vill du bidra till utvecklingen av Swedish Matchs nya generation av produkter? Tilltalas du av att arbeta tvärfunktionellt i en organisation under utveckling? Då kan det vara dig vi söker!


Swedish Match Research&Development (R&D) i Göteborg växer och rekryterar nu ytterligare en Research Scientist / Engineer. Den tillämpade forskningen inom R&D syftar till att stödja produkt- och processutvecklingen inom produktområdet snus. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i tvärfunktionella projekt.


Som Research Scientist / Engineer arbetar du både med R&D-projekt och linjeverksamhet. Ett framgångsrecept är att, i team, ta fram nya idéer och angreppssätt som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Vilja och förmåga att arbeta tvärfunktionellt i en organisation under utveckling är avgörande för att lyckas i rollen. R&D samarbetar tätt med t.ex. Consumer Insight, Marknad och Supply Chain.


Exempel på arbetsuppgifter är planering, utförande och samordning av experimentellt utvecklings- och forskningsarbete, ansvar och utveckling av (fysikaliska) analysmetoder, rapportering av resultat samt arbete inom patent/IPR-området. Vi bedömer att arbetsuppgifter inom produkternas struktur & egenskaper kommer att ta en betydande del av din tid i anspråk.


Tjänsten är heltid och placerad i Göteborg. Du rapporterar till Research Manager, R&D.


Uppdragsgivare: Swedish Match


Ort: Göteborg


Kvalifikationer:


Vi söker dig som är civilingenjör i kemi eller har motsvarande akademisk examen. En högre akademisk examen kan vara meriterande för tjänsten. Det är ett stort plus med industriell erfarenhet från R&D-arbete inom t.ex livsmedel, naturliga råvaror, polymerer eller liknande som passar Swedish Matchs tillämpning inom processande av växtdelar (tobak) och nonwoven/prill-papper för en konsumentinriktad livsmedelsindustri.


För att göra ett gott arbete hos oss är det viktigt att ha fantasi, vara nyfiken och vilja att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Du kan arbeta både självständigt och i team, har ansvarskänsla, förståelse för kommersiella villkor, ordningssinne samt förmåga att organisera och utföra projektaktiviteter.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Är det här du? Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering. Urval och intervjuer kommer att påbörjas under andra halvan av Januari.


Organisations-/företagsbeskrivning:


Swedish Match är en global koncern med ett brett sortiment av marknadsledande varumärken inom produktområdena Snus, ”moist snuff”, Andra tobaksprodukter (cigarrer och tuggtobak) samt Tändprodukter. Koncernen hade 2013 i medeltal 4 382 medarbetare och en försäljning uppgående till 12 610 MSEK. Scandinavia Division är en av fem divisioner och ansvarar för tillverkning av rökfria produkter, utveckling av nya produkter och produktportföljen samt har affärsmässigt ansvar i Sverige och Norge. Läs mer på www.swedishmatch.com


För information: I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Dfind Science & Engineering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Claes Hammer, tel. 031-80 87 21, claes.hammer@swedishmatch.com. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Ulrica Marklund 0733-434446. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering. Urval och intervjuer påbörjas under andra halvan av Januari.


Sista ansökningsdag: 2015-01-11

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078