Försäljningsingenjör till LECO –Upplands Väsby/ Stockholm

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen

Brinner du för försäljning och vill arbeta med tekniskt avancerade produkter inom elementar- och förbränningsanalys? Vill du arbeta mot industrin, ha frihet under ansvar och drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer? Då är detta rätt möjlighet för dig!


Tjänstebeskrivning


Vi söker nu efter en teknisk säljare till vår nordiska organisation, med placering i Upplands Väsby, Stockholm. Som teknisk säljare kommer du att ha försäljningsansvar för LECO:s produkter för elementar- och förbränningsanalys. Du ansvarar för skapa och upprätthålla kontakter med nya och befintliga kunder. Du ansvarar också för genomförandet av marknadsaktiviteter som t.ex. seminarier, demonstrationer, användargruppsmöten samt mässor. Våra kunder finns främst inom tillverkande industri och arbetet innebär resor inom främst Sverige men även inom länder som Norge och Danmark.


Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete där du arbetar med högkvalitativa analysinstrument nära kunden. Det här är ett arbete för dig som samt vill arbeta i en internationell miljö.


Kvalifikationer


Vi söker dig som drivs av teknik, att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du har antagligen en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå. Lämpliga inriktningar är inom materialkemi, metallurgi, analytisk kemi eller inom organisk och oorganisk kemi. Erfarenhet av försäljning, gärna av tekniskt krävande produkter, är meriterande, liksom av produktion, kvalitets- eller forskningslabb.


Som person är du är van vid att arbeta självständigt, drivande och med att skapalångsiktiga nätverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och premierar ettkommersiellt tankesätt. Förutom svenska så krävs mycket goda kunskaper i engelska. Du ska också ha möjlighet att resa i stor utsträckning, främst inom Norden, varpå körkort är ett krav.


LECO erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med frihet under ansvar. Tjänsten är tillsvidare och med start så snart som möjligt/efter överenskommelse. Placeringsort företrädesvisi närheten av vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm men även andra orter i Sverige kan diskuteras.


Ansökan


I denna rekryteringsprocess samarbetar LECO med Dfind Science & Engineering. För frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Sandvall på 073-343 40 68. Ansökan görs genom www.dfind.se/science-engineering.Välkommen med din ansökan senast den 14 december 2014.


Om LECO


LECO i Sverige levererar avancerade tekniska produkter och lösningar för organiska och oorganiska analyser. LECO är världsledande inom utveckling av analysinstrument, nästa generations masspektrometrar och GDS-spektrometrar etc. För mer information sewww.se.leco-europe.com och www.leco.comHåll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Rätt använd – många möjligheter

Mat som fallprevention

23 miljoner till digital kompetens i Skåne

Dynamic code vill leverera hela vårdkedjan

I samarbete med Min doktor kan Dynamic code nu lotsa patienten från självtest till diagnos och behandling.

Smarta glasögon ska hjälpa vårdpersonal

Se hela patienten - inte bara såret

Nyhetsbrev

Att förflytta människor med smärta

Arkiv

Minska glappet mellan allround och komfortrullstol

Efter 32 år – Mabtech får ny vd

Ny screeningmetod ska lösa narkotikabrott

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Life assays befarar kapitalbrist

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

Teknik efter stroke

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.189