Försäljningsingenjör till LECO –Upplands Väsby/ Stockholm

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen

Brinner du för försäljning och vill arbeta med tekniskt avancerade produkter inom elementar- och förbränningsanalys? Vill du arbeta mot industrin, ha frihet under ansvar och drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer? Då är detta rätt möjlighet för dig!


Tjänstebeskrivning


Vi söker nu efter en teknisk säljare till vår nordiska organisation, med placering i Upplands Väsby, Stockholm. Som teknisk säljare kommer du att ha försäljningsansvar för LECO:s produkter för elementar- och förbränningsanalys. Du ansvarar för skapa och upprätthålla kontakter med nya och befintliga kunder. Du ansvarar också för genomförandet av marknadsaktiviteter som t.ex. seminarier, demonstrationer, användargruppsmöten samt mässor. Våra kunder finns främst inom tillverkande industri och arbetet innebär resor inom främst Sverige men även inom länder som Norge och Danmark.


Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete där du arbetar med högkvalitativa analysinstrument nära kunden. Det här är ett arbete för dig som samt vill arbeta i en internationell miljö.


Kvalifikationer


Vi söker dig som drivs av teknik, att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du har antagligen en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå. Lämpliga inriktningar är inom materialkemi, metallurgi, analytisk kemi eller inom organisk och oorganisk kemi. Erfarenhet av försäljning, gärna av tekniskt krävande produkter, är meriterande, liksom av produktion, kvalitets- eller forskningslabb.


Som person är du är van vid att arbeta självständigt, drivande och med att skapalångsiktiga nätverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och premierar ettkommersiellt tankesätt. Förutom svenska så krävs mycket goda kunskaper i engelska. Du ska också ha möjlighet att resa i stor utsträckning, främst inom Norden, varpå körkort är ett krav.


LECO erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med frihet under ansvar. Tjänsten är tillsvidare och med start så snart som möjligt/efter överenskommelse. Placeringsort företrädesvisi närheten av vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm men även andra orter i Sverige kan diskuteras.


Ansökan


I denna rekryteringsprocess samarbetar LECO med Dfind Science & Engineering. För frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Sandvall på 073-343 40 68. Ansökan görs genom www.dfind.se/science-engineering.Välkommen med din ansökan senast den 14 december 2014.


Om LECO


LECO i Sverige levererar avancerade tekniska produkter och lösningar för organiska och oorganiska analyser. LECO är världsledande inom utveckling av analysinstrument, nästa generations masspektrometrar och GDS-spektrometrar etc. För mer information sewww.se.leco-europe.com och www.leco.comHåll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

AI i vården - så här ska det bli verklighet

Avslöjande siffror i rapport om vården

Den nya rapporten Future Health index som görs årligen av Philips visar att svensk vård fungerar bra, men flera länder är bättre. Bristen på teknik pekas ut som det stora problemet av hela panelen under debatt i Almedalen.

Lyckas anställa trots kandidatbrist

Många företag vill ha folk, men det är inte lätt att hitta kandidater i life science-sektorn i dag. Men det går. Se seminariet från Poolia Life Science i Almedalen.

Makt att förändra vården - så vad ska du göra?

Almedalen: bilderna, åsikterna, människorna

Bland runstenar och fornlämningar diskuterades AI, framtidens IT-system i vården och hur modern medicinteknik kan hjälpa människor på liv och död. En talande miljö menade flera av de namnkunniga deltagarna på Medtech Café i Almedalen.

Almedalen med MedTech Magazine och Life Science Sweden

Var: Gotlands Museum, Strandg 14, Visby. När: Måndagen den 2 juli kl 09.30 - 15.00

Nyhetsbrev

Delaktig patient i diabetesvård

Arkiv

Snart förenas västsveriges start up-fält igen!

Almedalens rockstjärnor inom medtech

- din guide till de viktigaste människorna i Almedalen inom medtechvärlden och de frågor som de driver.

Macchiarini-skandalen: Visselblåsare fälls

– Det är KI:s bestämda uppfattning att en visselblåsare som deltagit i en forskningsstudie och som medverkat som författare till publicerad vetenskaplig artikel, trots en anmälan, inte kan undgå eventuellt ansvar för oredlighet i forskning, kommenterar KI:s rektor.

Ny generaldirektör för Vårdanalys

Bakslag för Dignitana

Svensk sjukvård behöver ny teknik

Sjukvårdens underskott väntas öka med cirka 20 miljarder varje år om inte ny teknik får lösa vissa problem.

200 miljoner till tvärvetenskap

Plus

Vården ska lära av flygledartornet

Likt en radar ska ny teknik mäta vitala funktioner i kroppen och automatiskt larma vid avvikelser. Innan det är fara för liv. Hemmonitorering ska göra patienterna friare. - Målet är att människor ska kunna leva med sin sjukdom, inte tyngas under den, säger Mikael Wintell, på Västra Götalandsregionen.

Plus

Hemmoniterering ger trygghet

Kampen för nära vård förs av leverantörerna

Medhelp är ett av flera företag och vårdoperatörer som vill hjälpa patienter hemma. Men de får inte. – Vi har försökt få intresse för den här tjänsten i över tio år, vi har studier, ändå går det inte att få breddinfört, säger Björn Arkinger, ansvarig för vårdtjänster på Medhelp.

Krönika: AI i vården – naiv utopi eller självklar framtid?

Ny HR-chef på Apoteksgruppen

Cancertoppmöte: Tidig diagnos viktigast

Billig nålkirurgi lika bra som läkemedel

Jönköpings cancerpatienter lever längst

Sämst chans att överleva cancer efter fem år har patienterna i Gävleborg. Bäst har de som bor i Jönköping.

Krönika: Att göra-listan hösten 2018

Kry tar in halv miljard

Stort intresse för Tbc-diagnostikföretag

Nya pengar in i Immunovia

Fyra nya till Coala

Tummen upp för Braincool i USA

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.117