23948sdkhjf

Affärsansvarig till APL - Stockholm/ alternativt Umeå, Malmö eller Göteborg

Vill du utveckla affärer och skapa långsiktiga kundsamarbeten hos en ledande svensk kontraktstillverkare? Har du erfarenhet inom läkemedelsindustrin och drivs av att hjälpa kunder nå framgång? Vill du dessutom bli en del av ett framgångsrikt team som skapar tillväxt? Då är detta rätt tjänst för dig!


Tjänstebeskrivning


APL söker nu efter en affärsansvarig inom affärsområdet Life science där APL tillhandahåller tjänster inom utveckling och kontraktstillverkning av läkemedel. APL erbjuder formulering- och process-utveckling samt tillverkning efter kunders behov. Tjänsten innebär att driva, underhålla och utveckla affärsrelationer med befintliga kunder samt bearbeta nya kunder. Du kommer att ansvara för ett antal kunder, nationella såväl som internationella, där du arbetar med att bygga långsiktiga relationer med kundens beslutsfattare. Varje affärsansvarig arbetar med ett stort antal affärer parallellt där denna ser till att kundens kontakter med APL sker på ett smidigt sätt. Du kommer också att ha många kontaktytor internt och arbeta tätt med projektledare, inköp och produktion på APL. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering Stockholm i första hand men Umeå, Göteborg eller Malmö är också tänkbara.



Kvalifikationer


Vi söker dig med en naturvetenskaplig högskoleexamen (M.Sc, Ph.D eller motsvarande) i kombination med lång erfarenhet inom läkemedelsbranschen eller kontraktstillverkning. Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare inom läkemedelsindustrin eller inom komplex och långsiktig försäljning där du behöver ha ett stort tålamod då ledtiderna i varje affär kan vara långa. För att trivas i den här rollen måste du vara bra på att nätverka och möta människor samt bra på att fånga intresset hos kunden och kunna prata för sin och APL:s sak. Du drivs av att bygga relation med kund och finner glädjen i att utvecklas tillsammans med kunden.


Företagsbeskrivning


APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Inom Life science är APL en ledande kontraktstillverkare och en betydande CDMO i Europa med fokus på Orphan drugs (särläkemedel). Vi erbjuder utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelsutveckling och omsätter årligen ca 1,2 mkr. APLs 550 medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige (Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö). Gemensamt för verksamheterna är att de bidrar till produkter som förbättrar eller räddar liv. Läs mer på www.apl.se


Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar APL med Dfind Science & Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Hanna Sandvall, 0733-43 40 68 för frågor och sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering Sista ansökningsdag är den 7 december 2014.


Ort: Stockholm. Umeå, Malmö eller Göteborg är också möjliga.


Uppdragsgivare: APL

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.343