23948sdkhjf

Customer Service Life Science- Norway, Sarstedt - Helsingborg

Customer Service Life Science- Norway


Trivs du med att arbeta med kundstöd och säljsupport i en administrativ roll? Har du erfarenhet av att arbeta laborativt och talar du dessutom norska? Då kan du vara den vi söker!


På Sarstedts kontor i Helsingborg ansvarar vi för försäljning och kundsupport vad gäller hela Sarstedts produktsortiment av laboratorie- och sjukvårdsprodukter. Nu växer vi, och till vår norska avdelning behöver vi ytterligare en person som arbetar med kund- och säljstöd. Tjänsten innefattar främst administrativa uppgifter som att ge företagets kunder kvalificerad information om vårt sortiment, ta emot inkommande samtal, hantera beställningar, ta hand om reklamationer samt fungera som back-up vad gäller anbud och offerter. Du tar även fram informationsmaterial samt varuprover till företagets produktspecialister och kunder och ger dem produktrelaterad support vid behov. Detta är en junior tjänst med möjlighet till utveckling inom företaget.


Låter detta intressant? Sök då tjänsten via www.dfind.se/science-engineering/. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt dock senast den 23e november 2014. Har du frågor om tjänsten är du alltid välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maja Lindeblad 0733-43 46 34 eller Camilla Wern 0733-436098


Uppdragsgivare: Sarstedt AB


Ort: Helsingborg


Kvalifikationer:
Vi tror att du är relativt nyutbildad biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller motsvarande. Vi ser det som en stor fördel om du har några års erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö inom klinisk kemi, bakteriologi eller molekylärbiologi.


Du behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift, vi ser det som en stor fördel om du även behärskar svenska. Tjänsten kräver god datorvana samt gedigna kunskaper i Officepaketet.


Som person är du entusiastisk, utåtriktad och ödmjuk. Du har samtidigt en stark servicekänsla och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Då du kommer att utgöra en viktig del av Sarstedts team läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Organisations-/företagsbeskrivning:
Sarstedt är en framgångsrik global koncern med moderbolag i Tyskland. Företaget har 2 500 anställda och dotterbolag i 28 länder, varav merparten är lokaliserade i Europa. Tillverkning sker enligt kvalitetsstandard ISO 9001 i Tyskland, Frankrike, USA och Australien. Det svenska försäljningsbolaget med säte i Helsingborg marknadsför Sarstedts egna högkvalitativa laboratorie- och sjukvårdsprodukter samt tillhörande instrument gentemot kunder inom sjukvård, universitet och industri.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109