23948sdkhjf

Stort intresse för Zenicor-aktie

Intresset att delta i Zenicors nyemission i samband med notering på Aktietorget var stort. Emissionen på 12 miljoner kronor övertecknades till cirka 180 procent. Styrelsen har beslutat att utnyttja hela övertilldelningsutrymmet på 140 000 aktier.
Syftet med nyemissionen, enligt pressmeddelande från företaget, är dels att öka antalet aktieägare, dels att kunna öka takten i företagets geografiska expansion samt därutöver inleda ökade satsningar på nya kundbehov. Marknadsorganisationen i Norden, Tyskland och Storbritannien kommer att förstärkas och ytterligare geografisk expansion kommer att förberedas. Zenicor kommer också att verka för etablering av nationella och regionala screeningprogram för förmaksflimmer för att förebygga stroke.

– Det är glädjande att se det stora intresse som finns att bli aktieägare i Zenicor. Jag vill ta tillfället i akt och hälsa alla nya aktieägare i Zenicor hjärtligt välkomna” kommenterar vd Mats Palerius .

Priset per aktie i emissionen sattes till 12,80 kronor. Efter nyemissionen har nu Zenicor fler än 1 100 nya aktieägare. Teckningsperioden avslutades den 5 november och första handelsdag i aktien beräknas bli 18 november.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078