Processäkerhetsingenjör, INEOS Sverige - Stenungsund

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Vill du jobba i en ledande kemikoncern med stort inflytande över din egen arbetssituation i en stimulerande miljö? Brinner du för hälsa, miljö och säkerhetsarbete och vill fördjupa dig i processäkerhet och riskanalyser?

Då är du kanske den vi söker till en utmanande och central befattning som processäkerhetsingenjör till INEOS i Stenungsund, en processindustri med en komplex verksamhet och hög säkerhetsnivå.

Som processäkerhetsingenjör kommer du att vara ett stöd och en förebild för organisationen i processäkerhetsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår att leda och delta vid riskanalyser, utbilda personal inom Hälsa Miljö och Säkerhet (HMS) samt göra incidentutredningar och HMS-granskningar vid modifieringar. Du förväntas också utreda, analysera och utvärdera olika handlingsalternativ. Givetvis genomför du dina arbetsuppgifter i enlighet med lednings- och kvalitétssystem, samt följer lagar och gällande föreskrifter. För att nå uppsatta mål har du tillgång till avdelningens övriga resurser och kan vid behov även anlita externa resurser.

Uppdragsgivare: INEOS Sverige AB

Ort: Stenungsund

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med flera års arbetslivserfarenhet från processindustrin. Tidigare erfarenhet inom processäkerhet är meriterande liksom erfarenhet från ledarskap eller projektledning. Körkort samt god engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Då du kommer att jobba tillsammans med olika delar av företaget, samt även externa kontaktytor, är det viktigt att du är strukturerad, lyhörd och uttrycksfull, samt har ett genuint intresse för säkerhetsfrågor. Rätt person agerar smidigt och får lätt andras förtroende genom att vara empatisk i kombination med tydlighet och god kommunikativ förmåga. Samtidigt trivs du i rollen att påverka och övertyga andra. Du är även en kreativ och analytisk person som gärna löser problem med hjälp av nytänkande, noggrannhet och god samarbetsförmåga.

I denna rekrytering samarbetar INEOS med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Johanna Magnusson +46 725 328 441 eller David Rüdel +46 739 051 652. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 9 november 2014. Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
INEOS är en ledande kemikoncern med 15 000 medarbetare över hela världen. INEOS i Stenungsund tror på mångfald i organisationen och att medarbetare vill ta ansvar, utvecklas och uppskattas. I Stenungsund producerar vi lut, saltsyra och PVC, som används till att göra produkter som är en del av vår vardag.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Minska glappet mellan allround och komfortrullstol

Efter 32 år – Mabtech får ny vd

Ny screeningmetod ska lösa narkotikabrott

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Nyhetsbrev

Life assays befarar kapitalbrist

Arkiv

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

KS-styrelse kräver: Underlag ska fram omedelbart

I går presenterade Karolinska sjukhusets egen revision av köpen av konsulttjänster sedan 2011, och sjukhusledningens åtgärdsplan. - Vi tycker inte det räcker, säger Anders Ekblom, styrelseordförande.

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Elekta i partnerskap med Watson

Nu ska Elekta och IBM samarbeta för att erbjuda Watson for oncology i cancervårdslösningar.

KS egen konsultgranskning färdig

I dag presenterades den interna granskningen av konsulttjänster som Karolinska Universitetssjukhuset köpt in de senaste sju åren. - Det är inte bra att dokumentation saknas, säger sjukhusdirektör Melvin Samsom.

Toppmöte för att Sverige ska hänga med

AI stöttar hudläkarna

Teknik efter stroke

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Vem är tomten i vår julkalender?

Lucka 22 - se vem som finns här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.238