23948sdkhjf

Processäkerhetsingenjör, INEOS Sverige - Stenungsund

Vill du jobba i en ledande kemikoncern med stort inflytande över din egen arbetssituation i en stimulerande miljö? Brinner du för hälsa, miljö och säkerhetsarbete och vill fördjupa dig i processäkerhet och riskanalyser?

Då är du kanske den vi söker till en utmanande och central befattning som processäkerhetsingenjör till INEOS i Stenungsund, en processindustri med en komplex verksamhet och hög säkerhetsnivå.

Som processäkerhetsingenjör kommer du att vara ett stöd och en förebild för organisationen i processäkerhetsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår att leda och delta vid riskanalyser, utbilda personal inom Hälsa Miljö och Säkerhet (HMS) samt göra incidentutredningar och HMS-granskningar vid modifieringar. Du förväntas också utreda, analysera och utvärdera olika handlingsalternativ. Givetvis genomför du dina arbetsuppgifter i enlighet med lednings- och kvalitétssystem, samt följer lagar och gällande föreskrifter. För att nå uppsatta mål har du tillgång till avdelningens övriga resurser och kan vid behov även anlita externa resurser.

Uppdragsgivare: INEOS Sverige AB

Ort: Stenungsund

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med flera års arbetslivserfarenhet från processindustrin. Tidigare erfarenhet inom processäkerhet är meriterande liksom erfarenhet från ledarskap eller projektledning. Körkort samt god engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Då du kommer att jobba tillsammans med olika delar av företaget, samt även externa kontaktytor, är det viktigt att du är strukturerad, lyhörd och uttrycksfull, samt har ett genuint intresse för säkerhetsfrågor. Rätt person agerar smidigt och får lätt andras förtroende genom att vara empatisk i kombination med tydlighet och god kommunikativ förmåga. Samtidigt trivs du i rollen att påverka och övertyga andra. Du är även en kreativ och analytisk person som gärna löser problem med hjälp av nytänkande, noggrannhet och god samarbetsförmåga.

I denna rekrytering samarbetar INEOS med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Johanna Magnusson +46 725 328 441 eller David Rüdel +46 739 051 652. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 9 november 2014. Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
INEOS är en ledande kemikoncern med 15 000 medarbetare över hela världen. INEOS i Stenungsund tror på mångfald i organisationen och att medarbetare vill ta ansvar, utvecklas och uppskattas. I Stenungsund producerar vi lut, saltsyra och PVC, som används till att göra produkter som är en del av vår vardag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079