23948sdkhjf

Account Manager norra Sverige till BD

Account Manager norra Sverige
BD rekryterar i samarbete med PharmaRelations en Account Manager till segmentet Medical Surgical Systems. I ditt arbete kommer du att bidra till en förbättrad säkerhet i vården både för patienter och för sjukvårdsanställda. BD är en ledande tillverkare och leverantör av produkter som används dagligen inom sjukvården och i rollen som Account Manager förväntas du bidra till BD:s framgång med din erfarenhet från försäljning och din kunskap om hälso- och sjukvården.

Tjänsten som Account Manager innebär ansvar för att driva och utveckla försäljningen av BD:s produktportfölj inom segmentet Medical Surgical Systems i distriktet som består av Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Västernorrland och Gävleborg. Som ansvarig för försäljningen i ditt distrikt förväntas du även bidra vid upphandlingsarbetet i detsamma.

BD erbjuder vi dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med ett fokus på resultat och med höga ambitioner. Arbetsklimatet är prestigelöst, bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.



Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen minst ett par års erfarenhet av försäljning av läkemedel eller medicinteknik. Har du ett inarbetat kontaktnät i hälso- och sjukvården i distriktet samt erfarenhet från upphandlingsarbete är det en fördel.

Som person är du självständig och du har en stark inre drivkraft med tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat, dessutom brinner du för att arbeta med försäljning och har stort engagemang i ditt arbete. Rollen kräver att du har utmärkt kommunikativ förmåga samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du är professionell i ditt agerande mot kollegor och kunder samt har förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer med personer på olika nivåer.

Lämpliga bostadsorter är Umeå eller Sundsvall.

Kontakt:

I den här rekryteringen samarbetar BD med PharmaRelations. Du är varmt välkommen att registrera din profil och ansöka på www.pharmarelations.se. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ola Gustavsson på telefon eller mail, 08-120 122 33, ola.gustavsson@pharmarelations.se Ansökningar behandlas löpande.

BD är ett internationellt företag som är organiserat i tre olika segment, BD Medical, BD Diagnostics och BD Biosciences. BD tillverkar och marknadsför produkter inom sjukvård- samt forsknings- och klinisk- laboratorieverksamhet. Vår mission är att hjälpa människor att leva ett så hälsosamt liv som möjligt, vilket vi strävar efter genom att tillverka och sälja ett brett utbud av medicintekniska artiklar och diagnostiska instrument med tillbehör för forsknings- och klinisk laboratorieverksamhet. BD är världsledande inom utveckling av produkter som hjälper till att reducera risken för nålstick och blodöverförd smitta.

BD grundades 1897 och har sitt huvudkontor i Franklin Lakes, New Jersey. Företaget har omkring 29 000 anställda i cirka 50 länder över hela världen. Företagets kunder är sjukvårdsinstitutioner, biovetenskapliga forskare, kliniska laboratorier, läkemedelsindustrin och allmänheten. Mer information finns på www.bd.com.

Annons som pdf
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081