23948sdkhjf

Laboratorieingenjör till Swedish Match R&D - Göteborg

Swedish Match söker en Laboratorieingenjör till sitt Research & Development (R&D) laboratorium i Göteborg. Som laboratorieingenjör deltar du i forsknings- och utvecklingsarbetet där du har en viktig roll som en kvalificerad utförare med eget ansvar i gränssnittet mellan forskare, produktutvecklare och andra kollegor på laboratoriet.

Det dagliga arbetet innebär utförande av analyser, apparatansvar, metodutvecklingsarbete med stöd, rapportering av resultat och deltagande i alla aspekter av laboratoriearbete inom R&D. Vår analytiska tyngdpunkt i Göteborg är fysikalisk karakterisering. Arbetet sker i projektform och tvärfunktionella kontakter förekommer ofta.

Tjänsten är heltid och placerad i Göteborg. Du rapporterar till Research Manager, R&D. Önskad tillträdesdatum är 12 januari eller enligt överenskommelse.

R&D inom Swedish Match Scandinavia Division, syftar främst till att stödja produkt- och processutveckling inom snus och amerikanskt snuff.

Uppdragsgivare: Swedish Match

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är högskoleingenjör i kemiteknik, biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Vi ser helst att du har några års relevant yrkeserfarenhet, gärna inom fysikaliska analysmetoder. Som person är du ansvarstagande, praktisk problemlösare och noggrann med god kommunikationsförmåga. Tycker du om att arbeta såväl självständigt som i grupp har du kommit till rätt organisation. Du kommer få chansen att arbeta i, och vara med och bygga vidare på, ett högkvalitativt snuslaboratorium. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är det här du? Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering .

Organisations-/företagsbeskrivning:
Swedish Match är en global koncern med ett brett sortiment av marknadsledande varumärken inom produktområdena Snus, ”moist snuff”, Andra tobaksprodukter (cigarrer och tuggtobak) samt Tändprodukter. Koncernen hade 2013 i medeltal 4 382 medarbetare och en försäljning uppgående till 12 610 MSEK. Scandinavia Division är en av fem divisioner och ansvarar för tillverkning av rökfria produkter, utveckling av nya produkter och produktportföljen samt har affärsmässigt ansvar i Sverige och Norge. Läs mer på www.swedishmatch.com

För information: I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Dfind Science & Engineering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Claes Hammer, tel. 031-80 87 21, claes.hammer@swedishmatch.com. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Ulrica Marklund 0733-434446.Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering .

Sista ansökningsdag: 2014-11-09
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125