23948sdkhjf

Lär dig investera på Bee Summit

Tidig investering är inte bara tur. Det går att lära sig att se potientialen i ett bolag, långt innan det blir ett Spotify eller iZettle. Vid Bee Summit får du höra investerarna och hur de tänkte när de tidigt gick i i bolagen som senare blev miljardindustri.
Vid The Serendipity Bee Summit den 11 november på Berns, får personer med intresse för investeringar chans att samlas för att få ta del av erfarenheter och utöka sitt nätverk.

Bakom dagen står investment- och managementbolaget Serendipity Innovations och mediehuset Mentor Communications. Ambitionen med dagen är att skapa fördjupade insikter i investeringsfilosofier för smartare investeringar, uppfylla investerarens behov av kompetensutveckling och deal-flow av intressanta bolag och att främja entreprenörskap.

Under dagen är några av Europas främsta investerare på plats som inbjudna talare. Deltagarna får bland annat lyssna till Martin Hauge som investerat i bland annat Spotify, Wrapp, Cint, iZettle med flera. Henrik Rhenman som i slutet på 90-talet grundade Carnegie Healthcare Fund och som under Rhenmans ledning kom att bli världens mest framgångsrika hälso- och sjukvårdsfond. På plats för att tala finns även Martin Hauge som är General Partner på Creandum som är ett av de ledande riskkapitalbolagen i Norden men fokus på innovation och snabbväxande teknikföretag.

Senare under dagen kommer också utvalda bolag med kapitalbehov om minst två miljoner kronor får chansen att presentera sitt företag för några av Sveriges hungrigaste investerare.

Dagen är gratis för både bolag i behov av kapital och investerare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078