23948sdkhjf

Underhållschef till Johnson Matthey AB - Göteborg

Brinner du för att leda en underhållsorganisation? Har du tidigare ledarerfarenhet från en teknikintensiv bransch och är på jakt efter nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker!

Johnson Matthey AB söker en underhållschef till sin verksamhet i Västra Frölunda. Här erbjuds du en utvecklande roll med frihet under ansvar på ett framtidsbolag, du får chansen att arbeta med spännande produkter på ett företag som växer. Johnson Matthey satsar mycket på forskning och utveckling inom teknikinintensiva och gröna områden. Tjänsten är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen.

Som underhållschef ansvarar du för:

Att leda och fördela arbetet i en grupp av 6 ingenjörer med bred kompetens inom olika teknikområden
Att underhållsverksamheten sköts enligt företagets kvalitetsledningssystem ISO/TS 16949
Åtgärdande av akuta fel, planerat förebyggande underhåll samt förutseende tillståndsbaserat underhåll
Kalibreringsrutiner och validering av instrumentering
Dokumentation av rutiner och utbildning av användare
Underhåll av fastighetsanläggningar, lokalvård och avfallshantering
Utveckla samarbetet med externa leverantörer av underhållstjänster
Anskaffa förbrukningsartiklar, reservdelar och externa tjänster nödvändiga för underhållsverksamheten
Budgetering och kostnadsuppföljning på kontonivå

Johnson Matthey lägger stor vikt vid kontinuerlig förbättring, utveckling av medarbetarna samt har högt ställda arbetsmiljömål. Företaget månar om sina anställda och erbjuder bland annat friskvårdbidrag, sjukvårdsförsäkring och goda möjligheter till kompetensutveckling samt en hög grad av internationell exponering. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med start enligt överenskommelse.

Uppdragsgivare: Johnson Matthey AB

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:
Personen vi söker har:

Teknisk högskoleutbildning
Dokumenterad erfarenhet av ledning av underhållsarbete i liknande verksamhet, företrädesvis från fordonsbranschen
Erfarenhet av utveckling och löpande förbättring av underhållssystem
Dokumenterad ledarskaps/chefutbildning och ledarerfarenhet
Engelska i tal och skrift då Engelska är vårt koncernspråk
IT kunskaper väl över grundläggande nivå

Vi söker dig som lyssnar till medarbetare och kollegor, har lätt att se struktur och samband i en komplex miljö, är tekniskt intresserad och kommunikativ. Du har en analytisk läggning och gillar att arbeta med problemlösning. Du drivs av att se resultat av uppställda mål där du leder dina medarbetare i förbättringsarbetet. Då du kommer att ha mycket kontakter både internt och externt är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på engelska och svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är det här du? Välkommen med din ansökan!

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
Johnson Matthey AB är ett helägt dotterbolag till Johnson Matthey Plc, en ledande tillverkare av avgaskatalysatorer till den internationella bilindustrin. Vid vårt teknikcenter i Göteborg utvecklar vi katalytisk avgasrening för såväl tunga som lätta dieselmotorer. Vi är för närvarande ett 50-tal personer som arbetar med utveckling samt kundstöd till bolagets europeiska kundbas. Till vårt förfogande har vi 9 st moderna motorprovrum samt serviceverkstäder för mätinstrument och motorer i våra lokaler i Västra Frölunda. Besök www.matthey.com för närmare presentation.

Sista ansö kningsdag: 2014-10-19.

r information: I denna rekrytering samarbetar Johnson Matthey med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ulrica Marklund, 073-343 44 46. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering . För fackliga frågor eller frågor som rör kollektivavtal är du välkommen att kontakta Björn Magnusson tel 031-893724 som är lokal fackklubbsrepresentant för Unionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094