23948sdkhjf

Analytisk Kemist på Pharmaceutical Development, AstraZeneca - Mölndal



För konsultuppdrag på AstraZeneca och avdelningen Pharmaceutical Development söker vi nu en Analytisk Kemist. Lämpliga kandidater har universitets- eller högskoleutbildning inom analytisk kemi, kemiteknik eller motsvarande. Det är mycket meriterande med erfarenhet av HPLC, UVLC samt LC-MS. Certifiering inom eller erfarenhet av att arbeta enligt Good Manufacturing Practice (GMP) är inget krav. Erfarenhet från utveckling och/eller produktion av läkemedel är starkt meriterande.
Du som söker bör vara noggrann, organiserad och analytisk. Det är viktigt att du har förmåga både att arbeta självständigt och i grupp. Goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana är ett krav.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, fram till 2014-03-31 med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2014-09-31

r information: Per Hillertz, Tel. 0733-434018 eller Eleonor Ehrman, Tel. 0733-434109 Email; per.hillertz@dfind.se eller eleonor.ehrman@dfind.se

Kvalifikationer:

Grundkrav

Högskole- eller universitetsexamen inom kemi, kemiteknik eller motsvarande
Laborativ vana
GMP-erfarenhet
Erfarenhet av oral dosage
Goda kunskaper i svenska och engelska

Önskvärda erfarenheter

Erfarenhet från AstraZeneca eller läkemedelsbranschen
Förmåga att arbeta självständigt
Stor samarbetsförmåga
Hög kommunikativ förmåga

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078