Produktions- och Platschef med passion för matlagning och kvalitet, Gooh AB – Järna Stockholms Län

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Gooh ingår i Lantmännen och är ett snabbfotat utvecklingsbolag med höga ambitioner, som är inne i en mycket intensiv och spännande expansionsfas. Till anläggningen i Järna söker vi nu en Produktions- och Platschef som ska driva utvecklingen av verksamheten vidare och se till att företaget når sina högt satta expansionsmål.

Om tjänsten
Som Produktions- och Platschef på Gooh har du en nyckelroll i företagets strävan att driva lönsam tillväxt. Gooh startade sin verksamhet för nio år sedan och är nu inne i en expansiv fas, redo att ta nästa steg i företagets utveckling. Med målet att på sikt fördubbla omsättningen, står företaget i startgroparna att lansera nya koncept och produkter. Egen produkt- och processutveckling sker i Järna tillsammans med marknad och försäljning.

Ansvaret som Produktions- och Platschef omfattar produktion, lager, logistik, inköp och samtliga flöden. Du har budget-, och personalansvar för ett team om ca 30 personer, samt för en anläggning som omfattar kök, produktionslina, lager och kontor. Det är du som tillsammans med din organisation ska utveckla och effektivisera verksamheten och dess processer.

Gooh erbjuder en spännande roll i ett expansivt skede. Du ingår i en liten och engagerad organisation med korta beslutsvägar, där man tillsammans möjliggör företagets framgång. Gooh erbjuder en unik möjlighet att i ett innovationsbolag arbeta med vad morgondagens köpare av färdigmat får på tallriken.

Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att arbetsplatsen är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Uppdragsgivare: Gooh AB

Ort: Järna, Stockholms län

Din Profil
Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning mot produktion och processer, och gärna med en påbyggnad inom ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet som ledare inom volymproducerande verksamhet och gärna från livsmedelsbranschen. Kunskaper i lean är en merit. Som person är du en relationsbyggare med mycket god social förmåga. Du har fokus på att infria uppställda mål och ser resultat som ett kvitto på att du och dina medarbetare är på rätt väg. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Brinner du för mat och kvalitet, vill delta i fortsatt byggande av framtidens måltidskoncept, och känner igen dig i beskrivningen ovan, då är du varmt välkommen med en ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Gooh med Dfind Science & Engineering. Vänligen ansök snarast via www.dfind.se/science-engineering, då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell, tfn 073 343 40 45.

Organisation:
Gooh är ett fristående dotterbolag helägt av Lantmännen. Med rätter komponerade av Operakällarens kökschef erbjuder vi god mat lagad från grunden för dig som värdesätter smak och kvalité, men saknar tid, inspiration eller möjlighet att laga själv. Gooh går att köpa i utvalda dagligvarubutiker, i vår egen måltidsbutik och som företagslösningar. Läs mer på www.gooh.se.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Medicpen förlorar upphandling

”Vi kämpar på med målet att leda förändringen av medicinhanteringssystemen”

Rådgivning till tusen

Pengaregn över hälsoprojekt

Sectra närmare omfattande avtal i Australien

Miljard satsas på testbäddar i offentlig sektor

Han lämnar Arocell

Nyhetsbrev

Episurf får nytt patent i EU

Arkiv

Läkemedelsverket förbjuder bilirubinmätare

Sök pengar för att byta jobb

Trendigt och gripande på årsmöte

På årets varmaste dag fylldes Grand Hotels konferensrum av Swedish Medtechs medlemmar för att höra om det viktigaste för branschen just nu.

Zenicor får stororder

Företaget får sin största order hittills när instrumentet Zenicor EKG används i projekt för strokeprevention.

Jobb & Karriär
Ny chef på Elos Medtech

Så ska företagen växa sig starkare – ny handlingsplan

LIF, Swedenbio och Swedish Medtech presenterar en gemensam handlingsplan för life science.

Jobb & Karriär
Hon lämnar Episurf

Företagets regulatoriska chef går vidare till nya utmaningar.

E-mottagning för alkoholproblem

Vårdkontakt via videolänk ska underlätta för personer med alkoholberoende att söka vård för sina problem.

Embryoövervakning till USA

De ska styra sjukvården i Stockholm

Igår utsågs nya styrelser för landstingets verksamheter det kommande året.

Almedalen 2018 med MedTech Magazine och Life Science Sweden

Var: Gotlands Museum, Strandg 14, Visby. När: Måndagen den 2 juli kl 09.30 - 15.00

Jobb & Karriär
Ny vd på Inhalation Sciences

Mobil hjärtdiagnostik engagerade patienter

Smartwise i samarbete med Astrazeneca

Vill förbättra vården med data

Hippogriff plockade hem innovationspris

Med maskininlärning och en enkel EKG-apparat vill Hippogriff rädda en miljon liv om året. Nu får de Ica:s entreprenörspris.

TV: Vitalis 2018 är slut - nu börjar jobbet

Senzime får distribution i sex länder till

Addvise dotterbolag får genombrott i USA

Synthetic MR på väg till OMX

TV: Regeringen tror inte på ehälso-visionen

TV: Riskbruksapp vann eHealth Award

Boule förvärvar teknologier

Jobb & Karriär
Värvar tidigare sjukhusdirektör

Rekordförsäljning för Sedana

Skåne digitaliserar beställningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.131