Produktions- och Platschef med passion för matlagning och kvalitet, Gooh AB – Järna Stockholms Län

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Gooh ingår i Lantmännen och är ett snabbfotat utvecklingsbolag med höga ambitioner, som är inne i en mycket intensiv och spännande expansionsfas. Till anläggningen i Järna söker vi nu en Produktions- och Platschef som ska driva utvecklingen av verksamheten vidare och se till att företaget når sina högt satta expansionsmål.

Om tjänsten
Som Produktions- och Platschef på Gooh har du en nyckelroll i företagets strävan att driva lönsam tillväxt. Gooh startade sin verksamhet för nio år sedan och är nu inne i en expansiv fas, redo att ta nästa steg i företagets utveckling. Med målet att på sikt fördubbla omsättningen, står företaget i startgroparna att lansera nya koncept och produkter. Egen produkt- och processutveckling sker i Järna tillsammans med marknad och försäljning.

Ansvaret som Produktions- och Platschef omfattar produktion, lager, logistik, inköp och samtliga flöden. Du har budget-, och personalansvar för ett team om ca 30 personer, samt för en anläggning som omfattar kök, produktionslina, lager och kontor. Det är du som tillsammans med din organisation ska utveckla och effektivisera verksamheten och dess processer.

Gooh erbjuder en spännande roll i ett expansivt skede. Du ingår i en liten och engagerad organisation med korta beslutsvägar, där man tillsammans möjliggör företagets framgång. Gooh erbjuder en unik möjlighet att i ett innovationsbolag arbeta med vad morgondagens köpare av färdigmat får på tallriken.

Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att arbetsplatsen är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Uppdragsgivare: Gooh AB

Ort: Järna, Stockholms län

Din Profil
Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning mot produktion och processer, och gärna med en påbyggnad inom ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet som ledare inom volymproducerande verksamhet och gärna från livsmedelsbranschen. Kunskaper i lean är en merit. Som person är du en relationsbyggare med mycket god social förmåga. Du har fokus på att infria uppställda mål och ser resultat som ett kvitto på att du och dina medarbetare är på rätt väg. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Brinner du för mat och kvalitet, vill delta i fortsatt byggande av framtidens måltidskoncept, och känner igen dig i beskrivningen ovan, då är du varmt välkommen med en ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Gooh med Dfind Science & Engineering. Vänligen ansök snarast via www.dfind.se/science-engineering, då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell, tfn 073 343 40 45.

Organisation:
Gooh är ett fristående dotterbolag helägt av Lantmännen. Med rätter komponerade av Operakällarens kökschef erbjuder vi god mat lagad från grunden för dig som värdesätter smak och kvalité, men saknar tid, inspiration eller möjlighet att laga själv. Gooh går att köpa i utvalda dagligvarubutiker, i vår egen måltidsbutik och som företagslösningar. Läs mer på www.gooh.se.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Life assays befarar kapitalbrist

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Nyhetsbrev

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Arkiv

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

KS-styrelse kräver: Underlag ska fram omedelbart

I går presenterade Karolinska sjukhusets egen revision av köpen av konsulttjänster sedan 2011, och sjukhusledningens åtgärdsplan. - Vi tycker inte det räcker, säger Anders Ekblom, styrelseordförande.

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Elekta i partnerskap med Watson

Nu ska Elekta och IBM samarbeta för att erbjuda Watson for oncology i cancervårdslösningar.

KS egen konsultgranskning färdig

I dag presenterades den interna granskningen av konsulttjänster som Karolinska Universitetssjukhuset köpt in de senaste sju åren. - Det är inte bra att dokumentation saknas, säger sjukhusdirektör Melvin Samsom.

Toppmöte för att Sverige ska hänga med

AI stöttar hudläkarna

Teknik efter stroke

Larmrapport från Folkhälsomyndigheten

En fördubbling av anmälda fall av antibiotikaresistens om drygt 10 år och en fyrdubbling till år 2050, det visar en ny rapport från myndigheten. Christian Kinch, vd Bactiguard, efterlyser skallkrav på förebyggande åtgärder i offentliga upphandlingar.

Irene Svenonius ny stiftelseordförande

Stiftelsen Flemingsberg science har utsett finanslandstingsrådet, till ny styrelseordförande.

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Vem är tomten i vår julkalender?

Lucka 22 - se vem som finns här

Bactiguard får ny kinesisk stororder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.148