23948sdkhjf

Produktions- och Platschef med passion för matlagning och kvalitet, Gooh AB – Järna Stockholms Län

Gooh ingår i Lantmännen och är ett snabbfotat utvecklingsbolag med höga ambitioner, som är inne i en mycket intensiv och spännande expansionsfas. Till anläggningen i Järna söker vi nu en Produktions- och Platschef som ska driva utvecklingen av verksamheten vidare och se till att företaget når sina högt satta expansionsmål.

Om tjänsten
Som Produktions- och Platschef på Gooh har du en nyckelroll i företagets strävan att driva lönsam tillväxt. Gooh startade sin verksamhet för nio år sedan och är nu inne i en expansiv fas, redo att ta nästa steg i företagets utveckling. Med målet att på sikt fördubbla omsättningen, står företaget i startgroparna att lansera nya koncept och produkter. Egen produkt- och processutveckling sker i Järna tillsammans med marknad och försäljning.

Ansvaret som Produktions- och Platschef omfattar produktion, lager, logistik, inköp och samtliga flöden. Du har budget-, och personalansvar för ett team om ca 30 personer, samt för en anläggning som omfattar kök, produktionslina, lager och kontor. Det är du som tillsammans med din organisation ska utveckla och effektivisera verksamheten och dess processer.

Gooh erbjuder en spännande roll i ett expansivt skede. Du ingår i en liten och engagerad organisation med korta beslutsvägar, där man tillsammans möjliggör företagets framgång. Gooh erbjuder en unik möjlighet att i ett innovationsbolag arbeta med vad morgondagens köpare av färdigmat får på tallriken.

Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att arbetsplatsen är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Uppdragsgivare: Gooh AB

Ort: Järna, Stockholms län

Din Profil
Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning mot produktion och processer, och gärna med en påbyggnad inom ekonomi. Du har minst 5 års erfarenhet som ledare inom volymproducerande verksamhet och gärna från livsmedelsbranschen. Kunskaper i lean är en merit. Som person är du en relationsbyggare med mycket god social förmåga. Du har fokus på att infria uppställda mål och ser resultat som ett kvitto på att du och dina medarbetare är på rätt väg. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Brinner du för mat och kvalitet, vill delta i fortsatt byggande av framtidens måltidskoncept, och känner igen dig i beskrivningen ovan, då är du varmt välkommen med en ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Gooh med Dfind Science & Engineering. Vänligen ansök snarast via www.dfind.se/science-engineering, då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell, tfn 073 343 40 45.

Organisation:
Gooh är ett fristående dotterbolag helägt av Lantmännen. Med rätter komponerade av Operakällarens kökschef erbjuder vi god mat lagad från grunden för dig som värdesätter smak och kvalité, men saknar tid, inspiration eller möjlighet att laga själv. Gooh går att köpa i utvalda dagligvarubutiker, i vår egen måltidsbutik och som företagslösningar. Läs mer på www.gooh.se.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281