23948sdkhjf

PharmaRelations söker flera Regulatory Affairs Associates

PharmaRelations söker flera Regulatory Affairs Associates

PharmaRelations söker Regulatory Affairs Associates för konsultuppdrag hos våra uppdragsgivare i Stockholm. Uppdragen är på heltid och du kommer att arbeta med hantering av regulatorisk dokumentation rörande företagens produktportfölj.

I rollerna ingår det att arbeta med registreringshandläggning t.ex. variations- och förnyelseansökningar. Du kommer också att agera som kontaktperson mot regulatorisk myndighet. Samtliga uppdrag är på minst sex månader med goda möjligheter till förlängningar.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

• Naturvetenskaplig utbildning från universitet eller högskola, företrädesvis med farmaceutisk inriktning

• Minst 1 års erfarenhet av regulatoriskt arbete på läkemedelsföretag (krav), (företrädesvis marknadsbolag)

• God kommunikativ förmåga på svenska och engelska

För att trivas hos PharmaRelations och hos våra uppdragsgivare tror vi att du är en prestigelös person som gärna bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du är välorganiserad och gillar att planera och prioritera i ditt arbete.

PharmaRelations erbjuder dig en inspirerande och engagerande arbetsplats där du som medarbetare ges stora möjligheter att utvecklas.

Ansökningar

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast möjligt genom att klicka nedan. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta

Niclas Lindqvist 070-311 2441 eller niclas.lindqvist@pharmarelations.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109