Projektchef till Meva Energy AB -Göteborg

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Som Projektchef hos Meva Energy kommer du att bygga upp företagets projektverksamhet och ansvara för att projekten löper enligt uppsatt budget, tidplan och kvalitet; med fokus på miljö, hälsa och säkerhet. Du är själv även operativ projektledare och kommer succesivt rekrytera in fler projektledare som du kommer att leda. Projekten avser energitekniska anläggningsprojekt över flera discipliner mot kund. Storleken och omfattningen på projekten varierar och avser nya anläggningar, uppgraderingar, ändringar eller om- och tillbyggnationer. De nya anläggningarna kan vara belägna i Sverige och i övriga Europa, Nordamerika eller Sydostasien.

Som operativ Projektledare har du det övergripande ansvaret från förprojektering till implementering. Du säkerställer att projekten är tillfredställande specificerade och att samförstånd uppnås med uppdragsgivaren genom samtliga projektfaser. I rollen som projektledare leder och följer du upp projektens status beträffande teknikval, ekonomi, tidplan, projektplan, resurser och åtföljande behov samt utvärderar resultatet. Du koordinerar även ett stort antal underleverantörer och entreprenörer samt är delaktig i teknisk förnyelse och utveckling.

Meva Energy erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i ett företag med starka ägare som tagit steget från utvecklings- till kommersialiseringsfas. Meva Energy befinner sig i ett expansivt skede vilket medför stora möjligheter att påverka samt forma och utveckla din roll och företaget. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, samarbete, gedigen kunskap och erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och medför resor. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Uppdragsgivare: Meva Energy AB

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller motsvarande och flera års relevant erfarenhet. Du har dokumenterat god erfarenhet av projektledning från förstudier till implementering och överlämning. Med en bred teknisk kunskap, ett tydligt ledarskap, övertygande personlighet och nödvändiga kunskaper kring lagar/direktiv inom området behärskar du och får ihop alla ingående discipliner. Vi tror att du har en bakgrund från kemi-, energi-, eller anläggningsindustri, alternativt inom maskinteknik eller automation. Det är meriterande om du har kunskaper om riskbedömning och certifiering. Även erfarenhet från inköp samt ett kontaktnät bland inhemska och internationella leverantörer är önskvärt.

Som person är du strukturerad, självständig och ansvarstagande med ett tydligt resultatfokus. Din positiva läggning och goda ledaregenskaper gör att du har lätt att skapa förtroende och samarbeta. För rollen krävs även ett utpräglat driv och förmåga att bygga ny verksamhet och förändringsarbete. Du har mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, andra språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar Meva Energy med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult David Rüdel 073 905 16 52. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 9 september 2014.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Meva Energy utvecklar unik teknik inom området förgasning av biomassa i syfte att producera förnyelsebar el och värme. Tekniken har mycket god tillväxtpotential och Meva nu står inför en kommersialiseringsfas. Därför finns nu ett behov att rekrytera nyckelpersoner med placering vid huvudkontoret i Göteborg. www.mevaenergy.com


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Medicpen förlorar upphandling

”Vi kämpar på med målet att leda förändringen av medicinhanteringssystemen”

Rådgivning till tusen

Pengaregn över hälsoprojekt

Sectra närmare omfattande avtal i Australien

Miljard satsas på testbäddar i offentlig sektor

Han lämnar Arocell

Nyhetsbrev

Episurf får nytt patent i EU

Arkiv

Läkemedelsverket förbjuder bilirubinmätare

Sök pengar för att byta jobb

Trendigt och gripande på årsmöte

På årets varmaste dag fylldes Grand Hotels konferensrum av Swedish Medtechs medlemmar för att höra om det viktigaste för branschen just nu.

Zenicor får stororder

Företaget får sin största order hittills när instrumentet Zenicor EKG används i projekt för strokeprevention.

Jobb & Karriär
Ny chef på Elos Medtech

Så ska företagen växa sig starkare – ny handlingsplan

LIF, Swedenbio och Swedish Medtech presenterar en gemensam handlingsplan för life science.

Jobb & Karriär
Hon lämnar Episurf

Företagets regulatoriska chef går vidare till nya utmaningar.

E-mottagning för alkoholproblem

Vårdkontakt via videolänk ska underlätta för personer med alkoholberoende att söka vård för sina problem.

Embryoövervakning till USA

De ska styra sjukvården i Stockholm

Igår utsågs nya styrelser för landstingets verksamheter det kommande året.

Almedalen 2018 med MedTech Magazine och Life Science Sweden

Var: Gotlands Museum, Strandg 14, Visby. När: Måndagen den 2 juli kl 09.30 - 15.00

Jobb & Karriär
Ny vd på Inhalation Sciences

Mobil hjärtdiagnostik engagerade patienter

Smartwise i samarbete med Astrazeneca

Vill förbättra vården med data

Hippogriff plockade hem innovationspris

Med maskininlärning och en enkel EKG-apparat vill Hippogriff rädda en miljon liv om året. Nu får de Ica:s entreprenörspris.

TV: Vitalis 2018 är slut - nu börjar jobbet

Senzime får distribution i sex länder till

Addvise dotterbolag får genombrott i USA

Synthetic MR på väg till OMX

TV: Regeringen tror inte på ehälso-visionen

TV: Riskbruksapp vann eHealth Award

Boule förvärvar teknologier

Jobb & Karriär
Värvar tidigare sjukhusdirektör

Rekordförsäljning för Sedana

Skåne digitaliserar beställningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118