23948sdkhjf

Projektchef till Meva Energy AB -Göteborg

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Som Projektchef hos Meva Energy kommer du att bygga upp företagets projektverksamhet och ansvara för att projekten löper enligt uppsatt budget, tidplan och kvalitet; med fokus på miljö, hälsa och säkerhet. Du är själv även operativ projektledare och kommer succesivt rekrytera in fler projektledare som du kommer att leda. Projekten avser energitekniska anläggningsprojekt över flera discipliner mot kund. Storleken och omfattningen på projekten varierar och avser nya anläggningar, uppgraderingar, ändringar eller om- och tillbyggnationer. De nya anläggningarna kan vara belägna i Sverige och i övriga Europa, Nordamerika eller Sydostasien.

Som operativ Projektledare har du det övergripande ansvaret från förprojektering till implementering. Du säkerställer att projekten är tillfredställande specificerade och att samförstånd uppnås med uppdragsgivaren genom samtliga projektfaser. I rollen som projektledare leder och följer du upp projektens status beträffande teknikval, ekonomi, tidplan, projektplan, resurser och åtföljande behov samt utvärderar resultatet. Du koordinerar även ett stort antal underleverantörer och entreprenörer samt är delaktig i teknisk förnyelse och utveckling.

Meva Energy erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i ett företag med starka ägare som tagit steget från utvecklings- till kommersialiseringsfas. Meva Energy befinner sig i ett expansivt skede vilket medför stora möjligheter att påverka samt forma och utveckla din roll och företaget. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, samarbete, gedigen kunskap och erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och medför resor. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Uppdragsgivare: Meva Energy AB

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller motsvarande och flera års relevant erfarenhet. Du har dokumenterat god erfarenhet av projektledning från förstudier till implementering och överlämning. Med en bred teknisk kunskap, ett tydligt ledarskap, övertygande personlighet och nödvändiga kunskaper kring lagar/direktiv inom området behärskar du och får ihop alla ingående discipliner. Vi tror att du har en bakgrund från kemi-, energi-, eller anläggningsindustri, alternativt inom maskinteknik eller automation. Det är meriterande om du har kunskaper om riskbedömning och certifiering. Även erfarenhet från inköp samt ett kontaktnät bland inhemska och internationella leverantörer är önskvärt.

Som person är du strukturerad, självständig och ansvarstagande med ett tydligt resultatfokus. Din positiva läggning och goda ledaregenskaper gör att du har lätt att skapa förtroende och samarbeta. För rollen krävs även ett utpräglat driv och förmåga att bygga ny verksamhet och förändringsarbete. Du har mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, andra språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar Meva Energy med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult David Rüdel 073 905 16 52. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 9 september 2014.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Meva Energy utvecklar unik teknik inom området förgasning av biomassa i syfte att producera förnyelsebar el och värme. Tekniken har mycket god tillväxtpotential och Meva nu står inför en kommersialiseringsfas. Därför finns nu ett behov att rekrytera nyckelpersoner med placering vid huvudkontoret i Göteborg. www.mevaenergy.com


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Bactiguard klara för Egypten

Klartecken för bolaget i regionens folkrikaste land. "Verkligen ett genombrott", säger vd:n.

Getinge säljer skadeståndshotat bolag

Medicover expanderar i Ukraina

En vecka kvar!

Medicinhistoriska packar ihop

Acarix inleder tyskt samarbete

Nyhetsbrev

Rättschef till E-hälsomyndigheten

Arkiv

Extrem fetma - är vi beredda?

Beredskapen för att ta emot patienter med extrem fetma i sjukvården är väldigt dålig. – Detta är inte rimligt utan handlar om dålig planering, menar Kicki Reifeldt.

Getinge reserverar miljardbelopp för skadestånd

Larry Leksell vill rädda världen

Ojämlik vård, social utsatthet och entreprenörskap är bara några av samhällsfrågorna som får Sveriges medtech-magnat att vifta vilt med armarna. Larry Leksell är mannen som bestämt sig för att göra skillnad.

Krönika: Nöden har ingen lag

TV: "Våga samarbeta med Amazon och Google!"

TV: Spelifieringen ändrar beteenden

Baxter flyttar – hundratals sägs upp

Journalen i handen

Capio säljs till fransk vårdjätte

Låt datorn hitta bästa kandidaten

Med hjälp av rätt algoritmer kan vi rekrytera personal mer fördomsfritt.

1

Nya rön om balans och rädsla för fall

Forskare i Luleå har hittat ett nytt sätt att bättre undersöka orsakerna till nedsatt balans hos äldre med fallrädsla.

Lobsor får godkännande för parkinsonbehandling

“Vi har ägnat mycket tid och möda för att få bukt med nuvarande behandlings hinder.”

1

"Vi kan inte vänta på CE-märkningar"

TV: Mjukvaruföretag går in i USA

Nu flyttas neuropatienterna

Nya arbetssätt, sprillans nya lokaler och delvis ny högteknologisk utrustning. I helgen flyttar strokeenheten in i nya Karolinska Solna.

Vitrolife: Så får du en exportsuccé!

Prostalund in i Norge

Ska leda e-hälsoarbetet på Evry

Boule effektiviserar produktionen 

Krönika: Det går att CE-märka AI

Camanio lanserar webbutik 

Real heart återstartar tester

Praktikertjänst värvar från Capio

Medfield tar steget till Kina

Halva röntgendosen med ny teknik

Jobb & Karriär
Orvitus vd får gå

Ny vd till Kom i kapp

Försening för Quickcool

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.206