23948sdkhjf

Kvalitetsamordnare Läkemedel, PostNord Logistics TPL - Norrköping

Kvalitetssamordnare Läkemedel till PostNord Logistics TPL - en utmaning för dig som drivs av kvalité och trivs i en samordnande roll.

Organisations-/företagsbeskrivning:

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. PostNord Logistics TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige. PostNord Logistics TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg och Köpenhamn.

Region Mitts verksamhet i Norrköping är fokuserad kring segmenten e-handel, Bygg och trädgård, Läkemedel och hygien, Hemelektronik, samt Däck.

Mångfald är en naturlig del av PostNordkoncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som kvalitetssamordnare läkemedel ingår att i huvudsak:

Tillse att arbetet utförs enligt fastställda rutiner för läkemedelshantering
Att följa uppsatta mål inom alla ansvarsområden för läkemedelshantering
Effektivisera och utveckla interna rutiner för läkemedelshantering
Delta i projekt och kundimplementationer/utveckling för läkemedelshantering
Att miljö och kvalitetsarbete bedrivs enligt av företaget fastställda riktlinjer för läkemedelshantering

Ansvarsområden och arbetsuppgifter innebär att:

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker är examinerad receptarie med dokumenterad erfarenhet inom logistik och hanteringsteknik. Du har 3 års arbetslivserfarenhet från kvalitetsarbete. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Har du arbetat med läkemedel är detta mycket meriterande. För att lyckas i rollen som kvalitetssamordnare krävs att du är en ödmjuk och tydlig kommunikatör. Du är social och trivs med olika sorters mäniskor. Du tycker om att samarbeta och är en kreativ problemlösare.

Uppdragsgivare: PostNord Logistics TPL

Ort: Norrköping

Omfattning: heltid

Sist a ansö kningsdag: 14 september. Intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan:

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar PostNord Logistics TPL med Dfind Science& Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0733-43 45 02 för frågor. Läs mer och sök tjänsten på www.postnord.com/jobb Välkommen med din ansökan!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094