Produktionschef, Magle -Fjälkestad

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Vill du arbeta i ett ungt företag som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede? Har du erfarenhet av kvalitetsstyrd produktion? Då kan du vara vår nästa medarbetare på Magle!

Idag befinner sig ett av Magles utvecklingsprojekt i transfer till produktion och under 2015 driftsätts denna helt nya produktionslinje. Produktionen sker i renrum och inkluderar alla steg från råvara till färdigt medicintekniskt hjälpmedel för global distribution genom partners. Våra förväntningar på successivt ökad produktion i denna linje är högt ställda och det kommer att vara ett område för expansion. Med anledning av denna nysatsning så söker vi nu efter en Produktionschef på heltid för vår verksamhet i Fjälkestad, norr om Kristianstad.

I rollen som produktionschef har du huvudansvar för all Magles produktion, inkluderat råvaror och färdigvaror, samt externt och internt producerade produkter. Du kommer att arbeta tillsammans med utvecklingsavdelningen som representant för produktionen. Du ansvarar för samarbetet och förhandlingar med Magles leverantörer och även sköta kommunikation med kunder vad gäller kemiska/tekniska frågor. Som produktionschef är du kontinuerligt involverad i förbättringsarbete vad gäller arbetsmiljö- och produktionsfrågor och du har direkt personal- och arbetsmiljöansvar för produktions- och lagerpersonal, en grupp på idag fyra personer. Du har ett övergripande ansvar för anläggningen och ansvarar även för Magles råvaru-, karantän- och färdigvarulager. Som produktionschef så ingår du i den operativa ledningsgruppen.

Arbetet är i huvudsak förlagt till Magles anläggning i Fjälkestad men en del resor förekommer då kunder och leverantörer i stor utsträckning finns i Danmark och USA.

Uppdragsgivare: Magle AB

Ort: Fjälkestad

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-09-28

För information: Camilla Wern 0733-436098

Kvalifikationer:

Du har en teknisk utbildning gärna som processingenjör i kemi eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i en kvalitetstyrd produktion med fördel från medicinteknisk- eller läkemedelsindustri. Det är meriterande om du har haft tidigare positioner med personalansvar men det är inte ett krav. Har du erfarenhet av att leda inköp är det meriterande. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och har gärna god förståelse i danska.

Som person är du en tydlig ledare med förmåga att motivera och engagera. Du har ett stort tekniskt intresse och teknisk förståelse. Du är lyhörd, lösningsorienterad, resultatorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att förhandla och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Wern tel. 0733-436098 eller Maja Lindeblad 0733-434634. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom vi kommer intervjua löpande, dock senast 2014-09-28.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Magle AB är ett läkemedels- och medicintekniskt utvecklingsbolag med huvudkontor i Lund och en anläggning för utveckling och tillverkning i Fjälkestad strax norr om Kristianstad. Magle utvecklar och tillverkar produkter huvudsakligen baserade på egenutvecklade tekniker och processer inom polymerkemi. Företaget har idag tre produkter på marknaden som baseras på bionedbrytbara stärkelsemikrosfärer.

Magle AB driver därtill ett antal spännande utvecklingsprojekt, dels i egen regi samt tillsammans med partners. Två nya produkter förväntas nå marknaden under 2015.

Företaget bildades år 2001 och antalet anställda uppgår f.n. till 28 personer.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

23 miljoner till digital kompetens i Skåne

Dynamic code vill leverera hela vårdkedjan

I samarbete med Min doktor kan Dynamic code nu lotsa patienten från självtest till diagnos och behandling.

Smarta glasögon ska hjälpa vårdpersonal

Se hela patienten - inte bara såret

Att förflytta människor med smärta

Minska glappet mellan allround och komfortrullstol

Nyhetsbrev

Efter 32 år – Mabtech får ny vd

Arkiv

Ny screeningmetod ska lösa narkotikabrott

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Life assays befarar kapitalbrist

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

KS-styrelse kräver: Underlag ska fram omedelbart

I går presenterade Karolinska sjukhusets egen revision av köpen av konsulttjänster sedan 2011, och sjukhusledningens åtgärdsplan. - Vi tycker inte det räcker, säger Anders Ekblom, styrelseordförande.

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Teknik efter stroke

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.172