Produktionschef, Magle -Fjälkestad

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Vill du arbeta i ett ungt företag som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede? Har du erfarenhet av kvalitetsstyrd produktion? Då kan du vara vår nästa medarbetare på Magle!

Idag befinner sig ett av Magles utvecklingsprojekt i transfer till produktion och under 2015 driftsätts denna helt nya produktionslinje. Produktionen sker i renrum och inkluderar alla steg från råvara till färdigt medicintekniskt hjälpmedel för global distribution genom partners. Våra förväntningar på successivt ökad produktion i denna linje är högt ställda och det kommer att vara ett område för expansion. Med anledning av denna nysatsning så söker vi nu efter en Produktionschef på heltid för vår verksamhet i Fjälkestad, norr om Kristianstad.

I rollen som produktionschef har du huvudansvar för all Magles produktion, inkluderat råvaror och färdigvaror, samt externt och internt producerade produkter. Du kommer att arbeta tillsammans med utvecklingsavdelningen som representant för produktionen. Du ansvarar för samarbetet och förhandlingar med Magles leverantörer och även sköta kommunikation med kunder vad gäller kemiska/tekniska frågor. Som produktionschef är du kontinuerligt involverad i förbättringsarbete vad gäller arbetsmiljö- och produktionsfrågor och du har direkt personal- och arbetsmiljöansvar för produktions- och lagerpersonal, en grupp på idag fyra personer. Du har ett övergripande ansvar för anläggningen och ansvarar även för Magles råvaru-, karantän- och färdigvarulager. Som produktionschef så ingår du i den operativa ledningsgruppen.

Arbetet är i huvudsak förlagt till Magles anläggning i Fjälkestad men en del resor förekommer då kunder och leverantörer i stor utsträckning finns i Danmark och USA.

Uppdragsgivare: Magle AB

Ort: Fjälkestad

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-09-28

För information: Camilla Wern 0733-436098

Kvalifikationer:

Du har en teknisk utbildning gärna som processingenjör i kemi eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i en kvalitetstyrd produktion med fördel från medicinteknisk- eller läkemedelsindustri. Det är meriterande om du har haft tidigare positioner med personalansvar men det är inte ett krav. Har du erfarenhet av att leda inköp är det meriterande. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och har gärna god förståelse i danska.

Som person är du en tydlig ledare med förmåga att motivera och engagera. Du har ett stort tekniskt intresse och teknisk förståelse. Du är lyhörd, lösningsorienterad, resultatorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att förhandla och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Wern tel. 0733-436098 eller Maja Lindeblad 0733-434634. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom vi kommer intervjua löpande, dock senast 2014-09-28.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Magle AB är ett läkemedels- och medicintekniskt utvecklingsbolag med huvudkontor i Lund och en anläggning för utveckling och tillverkning i Fjälkestad strax norr om Kristianstad. Magle utvecklar och tillverkar produkter huvudsakligen baserade på egenutvecklade tekniker och processer inom polymerkemi. Företaget har idag tre produkter på marknaden som baseras på bionedbrytbara stärkelsemikrosfärer.

Magle AB driver därtill ett antal spännande utvecklingsprojekt, dels i egen regi samt tillsammans med partners. Två nya produkter förväntas nå marknaden under 2015.

Företaget bildades år 2001 och antalet anställda uppgår f.n. till 28 personer.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Ny ordförande för Innovation Skåne

Har varit både vd för Almi och chef i bankvärlden.

Natural cycles första preventiv-app som godkänts i USA 

Under fredagen kom beskedet från FDA – Natural cycles mobilapp godkänd.

Dignitana startar nytt dotterbolag

Jobb & Karriär
Ska bygga nationella läkemedelslistan

Magnus Åsén får nyinrättad tjänst på E-hälsomyndigheten som programledare.

Uppåt för Bactiguard

Boule vinner upphandling i Indien

Nyhetsbrev

Bestic stärkta i USA

Arkiv

Köper medicinteknikbolag

Trelleborg köper ett amerikanskt bolag specialiserat på silikonbaserade komponenter till hälsovård och medicinteknik.

Elekta köper mjukvaruföretag

Ökar satsningen på digitala tjänster.

Förvärvar bolag inom återanvändning av medicinteknik

AI i vården - så här ska det bli verklighet

Avslöjande siffror i rapport om vården

Den nya rapporten Future Health index som görs årligen av Philips visar att svensk vård fungerar bra, men flera länder är bättre. Bristen på teknik pekas ut som det stora problemet av hela panelen under debatt i Almedalen.

Lyckas anställa trots kandidatbrist

Många företag vill ha folk, men det är inte lätt att hitta kandidater i life science-sektorn i dag. Men det går. Se seminariet från Poolia Life Science i Almedalen.

Makt att förändra vården - så vad ska du göra?

Almedalen: bilderna, åsikterna, människorna

Bland runstenar och fornlämningar diskuterades AI, framtidens IT-system i vården och hur modern medicinteknik kan hjälpa människor på liv och död. En talande miljö menade flera av de namnkunniga deltagarna på Medtech Café i Almedalen.

Almedalen med MedTech Magazine och Life Science Sweden

Var: Gotlands Museum, Strandg 14, Visby. När: Måndagen den 2 juli kl 09.30 - 15.00

Delaktig patient i diabetesvård

Snart förenas västsveriges start up-fält igen!

Almedalens rockstjärnor inom medtech

- din guide till de viktigaste människorna i Almedalen inom medtechvärlden och de frågor som de driver.

Macchiarini-skandalen: Visselblåsare fälls

– Det är KI:s bestämda uppfattning att en visselblåsare som deltagit i en forskningsstudie och som medverkat som författare till publicerad vetenskaplig artikel, trots en anmälan, inte kan undgå eventuellt ansvar för oredlighet i forskning, kommenterar KI:s rektor.

Jobb & Karriär
Ny generaldirektör för Vårdanalys

Bakslag för Dignitana

Svensk sjukvård behöver ny teknik

Sjukvårdens underskott väntas öka med cirka 20 miljarder varje år om inte ny teknik får lösa vissa problem.

200 miljoner till tvärvetenskap

Krönika: AI i vården – naiv utopi eller självklar framtid?

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.152