23948sdkhjf

Vi söker apotekschefer – som är kreativa och nytänkande

Är du apotekschef idag eller farmacevt som vill vidare i karriären?

Apoteksgruppen söker två apotekschefer- till Apoteket Klinten i Åstorp och till Apoteket Linden i Svalöv. Som apotekschef har du det övergripande ansvaret för drift, resultat, personal, farmaceutiska frågor och apotekens affärsutveckling.

I arbetet som apotekschef arbetar du aktivt med att utveckla samarbetsformer med övriga intressenter i området. Dessutom skapar du förutsättningar för engagemang och delaktighet för dina medarbetare genom att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete.

Vi värderar dina personliga egenskaper väldigt högt

För att lyckas som med ditt arbete som apotekschef har du ett högt driv med tydlig fokus på affärsmässighet och resultat. Du har ett brinnande intresse för försäljning, är ansvarstagande och tycker att ledarskap är kul och utvecklande. Du uppmuntrar dina medarbetare till eget ansvar, inspirerar till att ha roligt på jobbet och skapar teamkänsla på ert apotek.

Vill du ha möjligheten att påverka din arbetssituation, då är det här jobbet för dig!

Ansök och registrera ditt CV på hemsidan www.pharmarelations.se eller kontakta rekryteringskonsult Karin Hård, för ytterligare information, tel 08-120 122 69, karin.hard@pharmarelations.se ,
Ansökningar behandlas löpande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063