23948sdkhjf

Kemister med kundansvar – Coil Coatings,AkzoNobel - Malmö

Kemister med kundansvar – Coil Coatings

Vill du jobba med kundnära utveckling av formuleringar avsedda för Coil Coatings applikationer?

Då är du kanske en av de två kemister (Lab Chemists) med kundansvar som vi söker till AkzoNobels nya utvecklingslaboratorium, Support Lab Coil Coatings, i Malmö.

Du kommer att ansvara för en av AkzoNobel Coil Coatings nordiska huvudkunder. Du säkerställer avsedd produktkvalité och bidrar med din breda tekniska expertis. Genom att skapa dig en djup förståelse för just denna kunds formuleringar och produktionsprocess, identifierar du möjligheter till förbättringar. Tillsammans med internta och externa ämnesexperter driver du även dessa förbättringsprojekt. Du kommer att jobba tätt tillsammans med Key Account Manager, övriga delar av utvecklingslaboratoriet samt i samråd med produktionsspecialister. Resor till kund och till andra AkzoNobel-sajter ingår i tjänsten; det senare framförallt i ett inledningsskede i utbildningssyfte.

AkzoNobel fäster stor vikt vid att alla arbetsuppgifter utförs i enlighet med företagets kvalitets-, och hälsa, säkerhet och miljösystem.

Uppdragsgivare: AkzoNobel Industrial Coatings

Ort: Malmö

Kvalifikationer:
Vi söker dig med magisterexamen inom kemi, polymervetenskap eller motsvarande.Det är meriterande med erfarenhet från Coil Coatingsindustrin med kunskap om härdtekniker och termiskt tvärbundna system eller från våra kunders branscher, exempelvis stålindustrin. Även erfarenhet från arbete med tekniska kundkontakter, statisk metod för produktutveckling och projektledning är meriterande.

Som person har du ett analytiskt, metodiskt och strukturerat tillvägagångssätt och en god förmåga att få fortroende från, leverera till och ge stöd mot kund. Du är kommunikativ med en stark vilja att lära nytt.

I den här rekryteringen samarbetar AkzoNobel med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna David Rüdel 073-905 16 52 eller Maja Lindeblad 073-343 4634. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 17 augusti 2014.

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.

Akzonobel Coil Coatings tillhandahåller coil och extrusion coatings för byggprodukter av metall, hushållsapparater och bilkomponenter. Bandlackering är en av de mest effektiva metoderna som används för att belägga metall och våra produkter har använts för att skydda och dekorera kända byggnader runt om i världen.

Under 2014 och 2015 kommer vi att flytta utveckling och produktion till vår anläggning iMalmö och kommer att rekrytera till utmanande och intressanta positioner med placering i Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157