23948sdkhjf

Dfind Science & Engieering rekryterar Affärsutvecklare klinisk diagnostik till Aleris Medilab – Täby/ Stockholms län

Har du erfarenhet av försäljning av tjänster eller varor till kunder inom laboratoriemedicinsk diagnostik? Vill du arbeta självständigt med affärsutveckling och försäljning med stora möjligheter att utforma ditt eget arbetssätt? I så fall kan den nyinrättade tjänsten som affärsutvecklare på Aleris Medilab i Täby passa dig!

Tjänsten innebär ett ansvar för att få in nya kunder, säkerställa goda relationer till befintliga kunder samt utveckla affären med nya idéer och förbättringar. I korthet så kommer tjänsten att innebära:

Planering och genomförande av försäljningsaktiviter hos prospektiva och nuvarande kunder i hela Sverige. Visst resande ingår i tjänsten.
Utvärdering av befintligt kunderbjudande, kundnöjdhet, statistiska analyser, förslag till förbättringar.
Ansvar för anbudssvar vid upphandlingar.

Kunderna finns främst inom offentlig och privat hälso- och sjukvård och är t.ex. läkare, sjuksköterskor eller inköpare.

Aleris Medilab är ett snabbrörligt företag som fokuserar på effektiva processer och nöjda kunder. Tjänsten passar dig som har erfarenhet av försäljning mot Aleris Medilabs kundsegment och som kan ta ett totalansvar för såväl strategisk som operativ försäljning.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på Aleris Medilabs huvudkontor i Täby. Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2014-08-03. Intervjuer sker löpande med ett semesterupphåll i juli.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Aleris Medilab med Dfind Science & Engineering. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Anna Rennermalm, 073-343 41 43, eller Hanna Sandvall, 073-343 40 68.

Kvalifikationer:
För att lyckas i tjänsten krävs erfarenhet av försäljning av tjänster eller varor till offentlig verksamhet. Du behöver ha en gedigen förståelse för verksamheten inom laboratoriemedicinsk diagnostik, antingen genom praktisk erfarenhet eller försäljning inom området. Du ska kunna upprätta och granska avtal samt avtalsuppfyllande från både kunden och Aleris Medilab. Dessutom behöver du kunna göra verksamhetsplan för försäljningsarbete, sätta mål, utvärdera och presentera resultatet av säljarbetet.

Rätt person från jobbet är relationsbyggande, kommunikativ, leveransinriktad och har ett kommersiellt perspektiv.

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

ALERIS MEDILAB
Aleris Medilab är ett laboratoriemedicinskt centrum för hälso- och sjukvården och är verksamt inom följande områden:

klinisk kemi
mikrobiologi
patologi och cytologi

Verksamheten bedrivs vid centrallaboratoriet i Täby samt vid ett ca 25 närlaboratorier i Stockholmsområdet. Aleris Medilab ingår i Aleris Diagnostik AB. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på www.aleris.se/medilab .

Uppdragsgivare: Aleris Medilab

Ort: Täby, Stockholms län

Omfattning: Heltid
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078