23948sdkhjf

Ny padda för 3D och CAD

Nu lanseras Toughpad 4K UT-MA6, Panasonics nya specialbyggda 20-tumsplatta med 4K-upplösning. Den ska gå att använda för CAD-design och 3D-modellering. Enheten är utrustad med en kraftfull Intel CoreTM i7 vProTM-processor och NVIDIA-grafik.


-Vår nya datorplatta har en oöverträffad bildkvalitet och prestanda. Användarna kommer uppleva en fantastisk kreativ frihet och kommer kunna presentera sina produkter på en stor elegant skärm med otrolig detaljrikedom, säger Jan Kaempfer, Europeisk Marknadsdirektör, Panasonic Computer Product Solutions, i ett pressemeddelande.

Toughpad 4K UT-MA6 har fyra gånger bättre upplösning än traditionell HD med 3840 x 2560 pixlar. Tack vare ett bildförhållande på 15:10 kan nu 95 procent av ett A3-dokument få plats på skärmen, vilket innebär att stora bilder, ritningar, röntgenbilder, imaging och annan multimedia kan visas upp i nästintill full storlek.

Trots att Toughpad 4K UT-MA6 är en robust 20-tumsplatta, väger den endast 2,54 kg och är bara 12,5 mm tunn, vilket gör den lätt att bära med sig till till exempel mötesrummet eller patientbesöket.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109