23948sdkhjf

Raysearch erövrar Storbritannien

I mitten på förra året etablerade Raysearch sitt första kontor i Storbritannien och redan nu är första affären i hamn för deras dosplaneringssystem för cancerbehandling.
Raysearch Laboratories har vunnit upphandlingen med sitt dosplaneringssystem och kommer att tillhandahålla Raystation till Tayside Cancer Centre på Ninewells Hospital and Medical School i Dundee.

- Storbritannien är en mycket viktig marknad för oss. Vi etablerade ett lokalt försäljnings- och servicekontor under andra halvan av 2013 och det har nu redan resulterat i den första ordern, säger Johan Löf , vd för Raysearch.

Ninewells Hospital & Medical School är ett av de största universitetssjukhusen i Europa. Sjukhuset omfattar ett stort regionalt cancercenter som täcker regionen. Tayside i Skottland. Centret erbjuder alla former av cancervård och behandlar cirka 1 400 nya patienter årligen.

Raysearch utvecklar mjukvaran Raystation, för bättre dosplanering vid cancerbehandlingar baserade på strålterapi. Bolaget är en avknoppning från Karolinska institutet och är noterat på Nasdaq OMX small cap-lista.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078