23948sdkhjf

Boule Diagnostics tecknar avtal med CVS Group

Boule Diagnostics har tecknat avtal med CVS Group, ett av Storbritanniens största företag inom veterinärmedicin och diagnostik. Avtalet löper över 7 år och omfattar leverans av instrument och förbrukningsvaror till ett bedömt värde om minst 25 MSEK.
”CVS Group äger flera analyslaboratorier för specialdiagnostik samt närmare 250 veterinärkliniker i Storbritannien. Avtalet innebär en avgörande framgång för våra blodanalyssystem på veterinärmarknaden, och det är glädjande att CVS valt att samarbeta med oss för hela deras verksamhet i Storbritannien. Givet deras starka marknadsposition och kunnande inom veterinärmedicin är detta av stor betydelse för vår fortsatta kommersiella utveckling”, säger Ernst Westman, VD för Boule Diagnostics.

”Vi är Storbritanniens största företag inom vårt segment och vi fortsätter växa. Våra framgångar bygger på de höga krav vi ställer på oss själva – och våra samarbetspartners. Boule har visat sig leverera kvalitet och lever upp till de höga krav på en tillverkare som vi ställer, vilket varit avgörande vid valet av dem som leverantör”, säger Martyn Carpenter, Director of Laboratories, CVS Group.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063