23948sdkhjf

Välbesökt seminarium om batterier i medtechprodukter

Den 7 maj hölls ett frukostseminarium i MedtechMinds-serien med temat "Produktutveckling av medicintekniska produkter" på Etteplans kontor i Lund. Seminariet blev väl besökt och hade ett 20-tal inbjudna gäster från olika företag i Skåne-regionen.
Seminariet inleddes av Johan Billström, Area Manager Lund genom att hälsa alla välkomna och kort berätta om Etteplan i allmänhet samt vilka kompetenser Etteplan i Lund besitter.

Ordet lämnades över till Pontus Gedda och Micael Johansson som båda har lång erfarenhet av produktutveckling inom medicinteknik. Efter en introduktion av regelverket tog Pontus och Micael med oss på en spännande resa genom utvecklingsprojektets olika faser. Åhörarna bjöds på ett flertal exempel på olika utvecklingsmodeller varvat med inslag av standarder och dess inverkan på projekten.

Under de dryga två timmarna fick vi stifta bekantskap med allt ifrån förutveckling och strategi till verifiering och validering för att nämna några få. Att det fanns mycket att hålla reda på blev ganska uppenbart. Då kan det vara skönt att veta att Etteplan har erfarenheten och kunskapen att stödja om bördan blir lite tungt.

Sammanfattningsvis ett uppskattat och lyckat frukostseminarium.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062