23948sdkhjf

Artimplant och Tiller ingår avtal

Artimplant AB (publ) och Tiller International Capital har idag beslutat att ingå ett Försäljnings-, Marknadsförings­- och Distributionsavtal som ger Tiller exklusiv rätt att sälja, marknadsföra och distribuera alla Artimplants produkter utanför Europa och icke exklusiv rätt i Europa.
Avtalet i sin helhet beräknas vara klart inom fyra veckor. Artimplants nuvarande säljinsatser kommer att samordnas med Tiller för att stödja såväl nya som befintliga kunder på bästa sätt.

Tiller arbetar nära ett flertal sjukvårdsgivare och har ett betydande samarbete med Catholic Healthcare på global basis för att tillhandahålla bästa möjliga resurser och behandling för patienter. Catholic Healthcare behandlar 30 miljoner patienter per år i mer än 600 sjukhus.

"Jag är väldigt glad och nöjd att ingå detta avtal med Tiller. Avtalet ger Artimplant en bra plattform för att expandera verksamheten och samtidigt en partner som har en stor erfarenhet från både den amerikanska och den globala marknaden", säger Kjell Thörnbring, VD Artimplant.

Anthony N. Georgiou, ordförande i Tiller säger, "Med vårt nätverk inom hälso- och sjukvårdssystemen och de partners som vi samarbetar med, ser vi en enorm potential i Artimplants produkter och vi ser fram emot en mycket givande framtid tillsammans".
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.313