23948sdkhjf

Informationsmöte 22 februari - VINNOVA öppnar utlysningen Testbäddar

I samband med att VINNOVA den 22 februari öppnar utlysningen Testbäddar inom hälso- och sjukvård och äldreomsorg ordnas ett informationstillfälle om utlysningen. Utlysningen genomförs inom ramen för det regeringsuppdrag som VINNOVA har fått för att genomföra en satsning att utveckla testbäddar inom hälso- och sjukvård och äldreomsorg.
En testbädd definieras här som en miljö där företag i samverkan med aktörer inom hälso- och sjukvård eller äldreomsorg kan utveckla, testa samt införa nya produkter, tjänster, processer eller organisatoriska lösningar.

Inom utlysningen finansierar VINNOVA bidrag för utveckling och etablering av testbäddar.

VINNOVA inbjuder offentliga och privata vårdgivare inom hälso- och sjukvården samt äldreomsorgen att komma in med ansökan inom utlysningen.

Utlysningen kommer att presenteras översiktligt, och det kommer att finnas tid och möjlighet att ställa frågor till VINNOVAs handläggare. Dessutom presenteras en testbädd som fick finansiering i den tidigare utlysningen år 2012.

Tiden för seminariet är också tilltagen så att det ska finnas möjlighet att mingla/interagera/diskutera med andra intresserade.

Läs mer på www.vinnova.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.343