23948sdkhjf

Conscriptors största order någonsin inom privatvård

Företaget Conscriptor har tecknat ett nytt avtal med Aleris, ett av Nordens ledande privata vårdföretag. Det nya avtalet innebär att Conscriptor med digital teknik kommer att hantera och ansvara för stora delar av Aleriskoncernens journalföring. Avtalet är flerårigt och har ett beräknat årligt ordervärde om cirka 10 MSEK.
– Vi har sedan tidigare flera viktiga uppdrag för Aleris men det här avtalet innebär förstås stora volymökningar och är en mycket stor framgång för Conscriptor och vår egenutvecklade teknik för digital journalhantering. Att en framgångsrik aktör som Aleris med så tydliga krav på kvalitet och effektivitet väljer vår lösning känns som ett fint kvitto på arbetet med att utveckla Conscriptors tjänster, säger Henric Carlsson, vd Conscriptor.

Det nya avtalets krav på ökad kapacitet skall också ses mot bakgrund av Conscriptors nyligen genomförda förvärv av de bägge branschkollegorna LocusMedicus och IQ Responsum genom vilka Conscriptor fått en ökad produktionskapacitet. Det nya avtalet med Aleris, Conscriptors enskilt största inom den privata vården, innebär dock med stor sannolikhet behov av ytterligare personalrekrytering.

– Aleris arbetar hela tiden med att effektivisera verksamhetens processer och skapa lösningar som kan ge en ökad kvalitet och effektivitet också inom journalföring och dokumentation. Vi har tidigare goda erfarenheter av Conscriptors tjänster och ser nu fram emot att utöka samarbetet på ett sätt som gör att vi kan utveckla och förbättra vår egen verksamhet ytterligare, säger Henrik Dahlstrand, affärsområdeschef specialistvård Stockholm syd inom Aleris.

Aleris har cirka 7 000 anställda och finns i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av det svenska investmentföretaget Investor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125