23948sdkhjf

Koll på blodtryck och BMI direkt i din iPhone

Ungefär 25% av Sveriges befolkning har för högt blodtryck och nästan hälften ligger på- eller har passerat gränsen för övervikt. Som tur är finns det grymma hjälpmedel som smart och enkelt ger dig stenkoll på sin hälsa. Så att du kan fokusera på att må bra så du orkar mer. Med våra smarta produkter för hälsa och livstil får du hjälp på traven att exempelvis hålla koll på ditt blodtryck och BMI direkt i din iPhone.

Utvecklingen av teknik för att underlätta för dig som vill må bättre och orka mer är ordentligt på frammarsch. Förrutom att det är roligera att lyssna på musik när man tränar finns nu produkter som tillsammans tar ett helhetgrepp kring din hälsa.

Teknik för din hälsa- Withings blodtrycksmätare

Med en blodtrycksmätare till mobilen sparar du all information i din iPhone eller iPad. Det är en helautomatisk blodtrycksmätare med oscillometrisk mätmetod. Den mäter ditt blodtryck och puls snabbt och enkelt. Mätaren spar mätresultatet i din iPhone, iPad eller iPod Touch och sänder informationen vidare till Withings server för enkel åtkomst av dina mätvärden med din browser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047