23948sdkhjf

Hur skriver man vinnande anbud?

Hur skriver man vinnande anbud? Räcker det med att vara den bästa leverantören? Missa inte Swedish Medtechs kurs i att skriva vinnande april.
Den 11 april ger Swedish Medtech i samarbete med Magnus Josephson kursen ”Vinnande anbud”. För att vinna offentliga upphandlingar räcker det inte med att vara den bästa leverantören. Det måste framgå av anbudet varför ni är det bästa valet för kunden. De flesta anbudsgivare misslyckas med det och förlorar därför affärer i onödan.

Kort om innehåll: Vilka skall skriva anbuden på företaget? Hur skall arbetsprocessen se ut? Hur skall man ställa frågor? När skall man inte lämna anbud? Hur gör man anbudet lättläst? Hur skriver man vinnande?

Kursledare
Magnus Josephson är affärsutvecklare åt företag som gör affärer med offentlig sektor. Han har varit rådgivare i över 5 000 upphandlingar. 2012 gav han ut boken Vinnande anbud (Liber) Läs mer om Magnus påwww.magnusjosephson.se eller se en föreläsning på www.foredrag.se.
En fortsättningskurs kommer den 16 maj där Magnus berättar om Offentlig sektor som kund och hur försäljningen dit går till.

Anmälan på www.swedsihmedtech.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11