23948sdkhjf

Seminarium om den nya kinesiska hälsoreformen

Kina visar stort intresse för ”den svenska modellen” i tillägg till våra produkter och lösningar på hälsoområdet, vilket innebär stora möjligheter för svenska företag. Swecare bjuder in till ett seminarium den 7 mars för den som vill veta mer.
Sveriges regering har sedan ett antal år tillbaka upprättat ett samförståndsavtal med Kina på hälsoområdet. Kina visar stort intresse för ”den svenska modellen” i tillägg till våra produkter och lösningar på hälsoområdet. Det kinesiska intresset i kombination med den växande marknaden och den starka ekonomin innebär stora möjligheter för svenska företag.

Tillväxtanalys tagit fram en rapport som ger en övergripande bild av hälso- och sjukvårdssystemet i Kina. Detta innefattar de mest tongivande reformerna samt sjukvårdssystemets struktur på nationell och regional nivå. Här beskrivs de viktigaste aktörerna i utförandearbetet med en uppdelning mellan offentliga och privata aktörer samt samverkan dem emellan. Rapporten presenteras vid två tillfällen, i Stockholm och i Malmö.



Stockholm: Malmö:

Datum: 7e mars 09.00 – 11.00 13e mars 09.00 – 11.30

Lokal: WTC, Klarabergsviadukten 70 Advokatfirma Vinge, Östergatan 30

Se inbjudan för vidare information. Vänligen anmäl deltagande till info@swecare.se innan 1 mars för deltagande i Stockholm och innan 7e mars för deltagande i Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.345