23948sdkhjf

Almedalen 2013 – Hälsa och helhet samlas under ett tak

Kommunikationsbyrån OakRiver presenterar Hälsodalen, ett hus i centrala Visby för alla som agerar inom hälsa och helhet under Almedalsveckan.
En samlingsplats för debatt, möten, samtal och inspiration varje dag, hela dagarna för aktörer inom läkemedel, forskning, vård, mat & måltider, motion och psykisk ohälsa.

– Allt hänger ihop. Mat och måltider, hälsa och vård. Därför bygger vi Hälsodalen, säger Ulrika Ekström, Vd på OakRiver. Hälsodalen är en gemensam och dynamisk mötesplats för personer med starkt engagemang inom livsstilsfrågor som motion, stress och mat som vanligtvis inte har en naturlig gemensam arena för möten.

Att det har saknats en gemensam plattform för hälsa och helhet märks tydligt då hälften av lokalerna i Hälsodalen blev preliminärbokade på bara några veckor. Hälsodalens hus är centralt beläget på S:t Hansgatan 13 och byggs och renoveras under våren av Gotlands största privata arbetsgivare PayEx.

– Hälsa och vård ligger absolut högst på agendan för Almedalen och med Hälsodalen erbjuds en plats att agera och kommunicera där relevanta beslutsfattare och intressenter befinner sig under Almedalsveckan, säger Maria Sitell, projektledare för Hälsodalen.

Hälsodalen erbjuder rymliga, nyrenoverade och fullt utrustades seminarielokaler, utställningsytor utomhus under tak dagtid samt mingelmöjligheter på temat Allt hänger ihop. I Hälsodalen sker aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Kvällstid öppnar Debatteriet, en möjlighet att i skön miljö runda av dagens frågor, debatter, tal och händelser i hjärtat av Visby.

OakRiver erbjuder helhetslösningar för mingel, mat och rörlig kommunikation genom samarbeten med Utsikt kommunikation och Creo Media Group. Kommunikationsbyrån Reformklubben har valt att i år lägga flera av sina hälsoseminarier i Hälsodalen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063