23948sdkhjf

Ny strålbehandlingsteknik från Elekta formar framtidens cancervård

Elekta kommer att presentera ny teknik och framsteg inom strålbehandling vid ett event i Atlanta, USA, den 1 mars 2013.
Vid ett event den 1 mars 2013 kommer Elekta att offentliggöra ett stort framsteg inom strålbehandling och för behandling av cancerpatienter.

Elekta grundades 1972 och var först med helt digitala linjäracceleratorer liksom först med helt systemintegrerad bildhanteringsteknik. Företaget är marknadsledande inom utveckling av lösningar inom neurovetenskap och för cancerbehandling. Produktportföljen omfattar ett ledande utbud av linjäracceleratorer, system för strålkirurgi och brachyterapi samt mjukvarusystem för onkologiinformation och behandlingsplanering.

”På Elekta drivs vi av viljan att hela tiden utveckla nya lösningar för behandling av cancer som är till nytta för patienter, vårdgivare och hälsovårdssystem”, säger Elektas vd och koncernchef Tomas Puusepp. ”Det är hängivenheten till patienterna och deras vårdgivare som ligger till grund för våra ansträngningar att skapa en heltäckande teknisk lösning samlad i ett strålbehandlingssystem.”

Presentationen hålls fredag 1 mars, 2013 på Renaissance Atlanta Waverly Hotel, Atlanta, Georgia, USA, klockan 11.00 – 12.00 EST (17.00 – 18.00 CET). För att delta på plats eller live via internet, vänligen registrera er på www.elekta.com/revealed.

Direkt efter offentliggörandet håller Elekta en telefonkonferens för finansmarknaden med vd och koncernchef Tomas Puusepp, 1 mars klockan 12.30 EST (18.30 CET).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.315