23948sdkhjf

Airsonetts VD lämnar bolaget

Airsonett AB och VD Dan Kristensson har idag kommit överens om att gå skilda vägar

Airsonett har under de senaste åren fokuserat på kliniska studier av Protexo och på att bygga upp en bra grund inför kommersialiseringen av bolagets produkter, Protexo och Opragon. Dan har genomfört uppdraget med stor skicklighet och Airsonett står idag med en stabil plattform inför framtiden.

Nu går bolaget in i en ny fas med fokus på marknadsföring och försäljning och har behov av en mer säljorienterad VD. Dan Kristensson kommer att nomineras till Airsonett AB´s styrelse vid nästa årsstämma.

Ny tillförordnad VD blir Peter Ekolind som har stor erfarenhet av försäljning från sin tidigare bakgrund.

- Jag har nu lett Airsonett genom första fasen i sin utveckling som har varit en mycket rolig och utmanande tid. Nu när Airsonett går in i sin andra fas känner jag att det är ett bra tillfälle för mig att lämna över ledarskapet till nya krafter, säger Dan Kristensson.

- Genom min tidigare roll som VD för Opragon i Airsonett Operating Room Innovation AB har jag haft möjligheten att följa utvecklingen för bolaget och ser därför med stor tillförsikt och stor ödmjukhet på de kommande arbetsuppgifterna som tillförordnad VD, säger Peter Ekolind.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081