23948sdkhjf

Ny vice vd till Locum

Locum rekryterar Per-Inge Buskas som vice vd. Han kommer närmast från Stockholms läns landstings ledningskansli.
– Med sin omfattande erfarenhet blir Per-Inge Buskas en utomordentlig tillgång för oss i arbetet med att utveckla vårt kvalitetsarbete, säger Locums vd Ingemar Ziegler.

Hans huvuduppgift som chef för vd-staben blir att svara för företagets inre effektivitet med tyngdpunkt på ledningssystemet, verksamhetsplanering- och uppföljning.
– Locum har en väldigt viktig uppgift när det gäller att trygga hälso- och sjukvårdens tillgång till bra lokaler. Jag ser fram emot att få vara med i arbetet med att utveckla Locum. Det är både ett spännande uppdrag och en stor utmaning, säger han.
Per-Inge Buskas har tidigare varit chef för SL:s vd-stab, där han arbetade med såväl kvalitetsutveckling som administration av styrelse- och ledningsarbetet.Buskas tillträdde den 14 mars.

Locum AB är en av Sveriges större fastighetsförvaltare med ett fastighetsbestånd på cirka 2,1 miljoner kvadratmeter lokaler i Stockholms län. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Locum AB ägs av Stockholms läns landsting.
Locums kärnvärden är Kompetens, Hållbarhet och Affärsmässighet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078