23948sdkhjf

Tunga svenska medtechaktörer deltar på mässan för Ukrainas återuppbyggnad

Elekta, Medicover och Arjo. Det är några av de företag som deltar i den svenska paviljongen på Rebuild Ukraine: Health & Rehabilitation i Warszawa i sommar.

Sista veckan i juni arrangeras världens största mässa för återuppbyggnad av Ukraina Rebuild Ukraine i Warszawa. Mässan har hållits tidigare, men det här är första gången den har fokus på hälso- och sjukvård.

Under mässan sätter hållbarhetsbyrån Forever Sustainable och tidningen Ny Teknik upp en svensk paviljong, med Medtech Magazine och Life Science Sweden som mediepartners, se tidigare artikel i Medtech Magazine

Swecare och Business Sweden har även anslutit sig som samarbetspartners och några av de tyngsta aktörerna i medtechsektorn är nu klara för att finnas på plats i paviljongen. Bland deltagarna finns:

  • Medicover​
  • Elekta​
  • Addlife​
  • Essity
  • Arjo
  • Asker/Onemed​
  • Sigma
  • Filauer​
  • EKN

Mässan syftar till att skapa kontakter mellan svenska och ukrainska sjukvårdsorganisationer och företag för att bidra till återuppbyggnaden av det krigshärjade landet.

– Här finns en möjlighet att göra skillnad på riktigt för ett land som behöver allt stöd det kan få och är i akut behov av en välfungerande sjukvård. Samtidigt är det också en möjlighet till goda affärer. Den svenska paviljongen är den enda nordiska representationen på mässan vilket gör detta särskilt angeläget, säger Peter Davidson, projektledare hos Forever Sustainable, och berättar att fler företag inom vård- och medtechsektorn är på väg att ansluta sig för att delta i paviljongen.

Vill ditt företag vara med på Rebuild Ukarine?

Rebuild Ukraine i Warszawa är världens största mässa för återuppbyggnad av Ukraina. Senast den hölls deltog mer än 3 000 personer från 28 länder.

Vill du vara på plats i den svenska paviljongen på mässan i sommar eller har du frågor om Rebuild Ukraine: Health & Rehabilitation? Kontakta Peter Davidson, projektledare Forever Sustainable: E-post: peter.davidson@foreversustainable.se, mobil: +46 73 708 15 01. Här ser du en film av Ny Teknik från den svenska paviljongen på förra mässan som hölls i december 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078