23948sdkhjf

Episurf ingår distributionsavtal i USA

Medtechbolaget Episurf Medical har ingått ett nytt distributionsavtal avseende företagets implantatsystem. Avtalet avser två delstater i USA.

North och South Carolina, det är delstaterna som omfattas i Episurfs nya distributionsavtal med Performance Orthopaedics of the Carolinas, en distributör för Depuy Synthes Reconstructions produkter. Avtalet gäller bolagets produkt Episealer Patellofemoral System som är ett implantatsystem för patienter med artros.

– Vi fortsätter att bygga upp vår närvaro i USA. Etableringen av ett oberoende distributörsnätverk har varit högsta prioritet, och jag är mycket stolt idag, när vi ingår vårt första avtal med en exklusiv distributör för en av de globala marknadsledarna. Det här är ett första steg av många, men vi är övertygade om att vi tar rätt steg och vi tror att vi är på en spännande väg, säger Pål Ryfors, vd för Episurf Medical.

Samtidigt som bolaget meddelar det nya distributionsavtalet uppger det även att det har för avsikt att ingå ytterligare avtal med distributörer kopplade till Depuy Synthes, som är en del av Johnson & Johnson-koncernen. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078