23948sdkhjf

Alphahelix utser ny styrelseordförande

Artur Aira tar sig an uppdraget som ny styrelseordförande för Alphahelix Molecular Diagnostics, som bland annat utvecklar instrument för DNA-analyser.

– Alphahelix är ett life science-bolag med rätt förutsättningar för att kunna fortsätta sin resa. Bolaget behöver en kritisk massa för att accelerera sin tillväxt, därför ser jag positiva möjligheter och potential att genom organisk tillväxt kombinerad med eventuella partnerskap eller förvärv är en bra väg framåt, säger Artur Aira i ett pressmeddelande.

Han har bland annat varit vd för Abigo Medical och Addtech Life Sciences samt har tidigare erfarenhet av styrelsearbete. I ett pressmeddelande skriver Alphahelix att hans erfarenhet av bland annat ledarskap och diagnostik kommer att vara till gagn för bolaget.

Alphahelix Molecular Diagnostics har tre dotterbolag Alphahelix Technologies, Techtum Lab och Cybergene. Via Alphahelix Technoliges utvecklar bolaget instrument för DNA-analys och Techtum Lab är en distributör av förbrukningsvaror och laboratorieinstrument.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08