23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Aviva Elrullstol - enkel att anpassa för varje individ

Smarta funktioner, LiNX kontrollsystem och ett brett tillbehörsprogram, det är vad AVIVA RX-familjen erbjuder i sitt grundutförande

AVIVA RX finns både i en smal version som enkelt kan manövreras runt i trånga utrymmen, eller med ett brett chassi som erbjuder andra egenskaper och tillbehör, såsom centrumplacerade benstöd. På båda dessa chassin kan längden på hjulbasen ställas in för att uppnå bästa viktfördelningen och optimera köregenskaperna.  De ställbara stötdämparna absorberar underlagets ojämnheter så att maximal körupplevelse kan uppnås vid en åktur i olika miljöer.

AVIVA RX levereras med LiNX, vårt innovativa och expanderbara kontrollsystem. Denna elektronik erbjuder smarta lösningar och funktioner som enkelt kan individanpassas utifrån enskilda behov.

AVIVA RX kan utrustas med en rad olika sittsystem för att passa olika önskemål och utmaningar. Invacare Modulite är vår grundsitsmodell, ett moduluppbyggt sittsystem som gör det möjligt att hantera de allra flesta användares önskemål.

Läs mer om Aviva här

Invacare AB
Box 66
163 91 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560044447

Kontaktperson

MF
Mikael Forsman
Produktchef Eldrivna rullstolar & drivaggregat
mforsman@invacare.com

Sänd till en kollega

0.047