23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Se till att hålla användarens drivaggregat uppdaterat, nyttja tekniken på bästa sätt.

Drivaggregat från Alber har gratis nedladdningsbara appar som ger fler funktioner till användaren.

Tack vare Bluetooth-tekniken kan e-motion M25, e-motion DuoDrive & Smoov anslutas till alla vanliga smartphones via en gratisapp.

Alber e-motion, extrakraft till rullstolen. För de flesta rullstolsanvändare kan det ofta vara svårt att få tillgång till alla områden i vardagen – även med tillräcklig fysisk styrka. Sluttningar, trottoarkanter, trösklar eller axelsmärta utgör inte alltför sällan oöverstigliga hinder.

Drivaggregatet Alber e-motion M25 &  e-motion DuoDrive hjälper till att upprätthålla och till och med utöka möjligheterna till en aktiv livsstil och ger samtidigt en rad olika terapeutiska fördelar.  Läs detaljerna här

Alber Smoov, kan enkelt och när som helst dockas eller lossas från varlfri manuell rullstol. Även medan brukaren sitter i rullstolen. SMOOV är lätt att transportera för daglig användning, och robust till följd av högkvalitativa material och en vikt på endast 7,2 kg. SMOOV one gör vardagen enklare och besparar fysisk ansträngning. Kraftfull och lång körsträcka med en räckvidd på upp till 20 km hanterar SMOOVs kraftfulla enhet upp till 140 kg kroppsvikt. Läs detaljerna här.

Tekniken möjliggör en mängd olika funktioner och möjligheter som avsevärt ökar nyttan och användningsområdet för ditt drivaggregat. 

  • Batterikapacitet
  • Färddator
  • Felmeddelanden
  • Uppdateringar
  • etc.
Invacare AB
Box 66
163 91 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560044447

Kontaktperson

MF
Mikael Forsman
Produktchef Eldrivna rullstolar & drivaggregat
mforsman@invacare.com

Sänd till en kollega

0.031