23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vägen mot bättre livskvalitet börjar med städhjälp  

Vardagslivet kan ibland kännas som ett klurigt pussel. För att hinna med jobb, familj och ett rent hem kan det vara värt att ta hjälp. Vi erbjuder läxhjälp, barnpassning från erfarna nannies samt prisvärd hemstädning.

Vägen mot bättre livskvalitet börjar med städhjälp  
 
Genomsnittssvensken lägger fyra timmar veckan på att städa. Självklart finns det även personer som städar för mycket och för lite. Du har säkert en kompis som gärna spenderar hela helgen åt att dammsuga, fluffa kuddar och torka fönster. Likaså en vän som knappt vet vad en mopp är. Oavsett vilken kategori du tillhör, så kan hemstädning med Hello Clean ta din bostad till en ny nivå.  
 
Få mer tid över – med professionell hemstädning 
Behovet av städhjälp beror oftast på ens livssituation. Hundar, katter och barn kräver oftast mer tid åt städning för att lyckas upprätthålla ett rent hem. Men tid är en dyrbar resurs som knappast räcker till för att kunna skura och damma, stup i kvarten. Därför rekommenderar vi på Hello Clean veckostädning för dig med familj – så att ni kan få mer tid över till det viktiga i livet. Som att bygga relationer, ta hand om sin hälsa och vila när arbetsdagen är slut. För dig som bor på färre kvadrat, men drömmer om ett skinande rent hem, är hemstädning varannan vecka ett bra upplägg.  
 
Flexibilitet i vardagen 
Många upplever att det är svårt att bjuda över vänner eller familj spontant. Ofta beror det på att man inte hunnit med att storstäda ordentligt, vilket kan ge upphov till stress och en känsla rädsla om att man uppfattas som lortig. Även om dina gäster sällan kommer granska hur mycket damm som samlats i bokhyllan, så kan det vara jobbigt. Med regelbunden hemstädning är du alltid redo att visa upp ditt hem från den bästa sidan. Du får helt enkelt mer flexibilitet i vardagen. Dessutom erbjuder vi återkommande kunder ett gratis digitalt lås från Glue Lock. Med en digital nyckel kan du inte bara släppa in din städhjälp, utan även vänner, grannar och familj!  
 
Halva priset på din städhjälp  
Vi tycker att städhjälp ska vara en prisvärd tjänst som alla ska kunna unna sig. Därför är vi extra glada över att rut-avdraget finns, avdraget ger dig nämligen halva priset på alla våra tjänster.  
 
Städhjälp med kunden i fokus 
På Hello Clean arbetar vi ständigt för att kunden ska få den ultimata städupplevelsen. Vi bryr oss om dig som kund, men minst lika mycket om ditt hem. Därför använder vi endast miljöcertifierade rengöringsmedel, som är skonsamma för miljön och din interiör. Dessutom får du en personlig kontakt hos oss, där du som kund blir sedd och hörd.  
 
Hello Clean: En del av något större 
Hello Clean ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med barnvaktsföretaget Hey Kiddo samt My Academy och  Studybuddy som erbjuder  läxhjälp,  mattehjälp  och  studiehjälp.  Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning, professionell hemstädning till utmärkta studieresultat.  
 

Studybuddy
Scheelegatan 8
112 23 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5591615306

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047