23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förbättra ditt utseende med fillers

Rynkor och små veck dyker upp tack vare det naturliga åldrandet, men även på grund av muskelsammandragningar som vi omedvetet gör år efter år. Den fantastiska hyaluronsyran

Hudens naturliga åldrande gör att det sker en långsam minskning av kollagen, elastin samt hyaluronsyra. Tidens gång bryter även ner fett som sedan omfördelas i ansiktet, vilket resulterar i att bildningen av veck och fåror kan förstärkas. Det kan göra att man, till exempel, ser arg ut fast man inte är det eller ser onödigt trött och sliten ut. Ett utseende i förändring kan dessvärre leda till sämre självkänsla och mående hos en individ. Men, det finns en fin lösning till problemet!

Tack vare hyaluronsyrabaserade fillers behöver du inte längre besväras av rynkor som du inte vill ha. Tänk på att vända dig till en professionell och seriös aktör när du ska göra fillers, som till exempel Fillers i Stockholm, där du är i trygga händer. Läs mer på Lasercenter.

Fyll ut där huden saknar spänst

Fillers är produkter som fyller ut samt ger en ökad volym. Just det som vi vill ha när rynkor och andra veck dyker upp som objudna gäster. Hyaluronsyra är det magiska ämnet som finns, bland annat, mellan cellerna i huden och som ger volym tack vare att det binder vätska. Perfekt när du vill släta ut de där irriterande rynkorna som dykt upp under årens lopp. Du ser en omedelbar effekt och huden blir så väl spänstigare som smidigare.

Det finns många olika fillers på marknaden och det gäller att välja de säkra produkterna. Du gör klokt i att inte välja de fillers som benämns som permanenta. Med permanenta fillers ökar du risken för diverse komplikationer. Välj i stället fillers som är tillfälliga. De allra säkraste produkterna är produkter som baseras på hyaluronsyra.

Det finns så många som 340 olika hyaluronbaserade fillers. Fillers i Stockholm använder sig dock bara av den extremt säkra produkten Boletero. Den bryts ner helt under tidens gång och det finns inga fall registrerade av att det har tillkommit komplikationer i form av granulom eller immunologisk reaktivitet. 

Var fungerar fillers allra bäst?

Fillers fungerar perfekt för att fylla ut alla möjliga typer av veck och rynkor på ansiktet, hals eller dekolletage.

Allra mest populärt är olika behandlingar av kinder tätt följt av fillers i läppar. Vad beträffar det sistnämnda är det konturering eller läppförstoring som gäller. Eller båda alternativen. Många väljer även näsfillers eller för att definiera ansiktskonturer så som käklinje. Det senaste är tear trough fillers, det vill säga att avlägsna mörka ringar under ögonen. Här vill vi dock höja ett varningens finger – fillers tear trough är den svåraste behandlingen att utföra.

Här gäller det att vara väldigt noga med att gå till en professionell klinik. Visste du att det även går att utföra ett litet ”mini lift” om du tycker att ditt ansikte börjar se åldrat och slitet ut med slapp och insjunken hud? Ett perfekt alternativ till operation. Ge dig själv en present och låt fillers hjälpa dig att åldras med stil!

Sänd till en kollega

0.047