23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allt fler handlar medicin online

Att tekniken gått framåt med stormsteg de senaste åren har väl ingen missat och numera så finns en allt större del av det du behöver köpa direkt på nätet, och dessutom med hemleverans. E-handeln i Sverige omsatte cirka 146 miljarder kronor år 2021 och den ökar ständigt. Det motsvarar cirka 17 procent av den totala handeln av detaljvaror i Sverige. Det är allt mer vanligt att handla tjänster, teknikprylar och mat på nätet. Några av de största ökningarna har man sett i människor som nu väljer att köpa sin medicin online, men även fritidsvaror ökar mycket. På banjar.se kan du bland annat läsa om olika trevliga fritidsaktiviteter.

Ökar enormt

Intresset av att köpa medicin ökar enormt men i och med att folk blir mer medvetna om att ta hand om sin kropp och själ ökar även naturmedel av olika slag. Folk börjar motionera mera men har även insett vikten av vila och hur viktigt det är att få en god natts sömn emellanåt. Mer om sömn och annat smått och gott finner du på peacock.nu. Det finns mycket mediciner och naturmedel på nätet för att just kunna sova ordentligt. De senaste fyra åren har läkemedelsförsäljningen på internet ökat med 100 procent - och den största delen består av att de något äldre har insett hur lätt och smidigt det är att beställa på nätet och få det levererat till dörren. 

Billigare

På grund av att nätapoteken slipper ha dyra centrala lokaler kan priset variera ganska mycket från ett vanligt apotek. Ett apotek på nätet behöver ofta inte så många anställda utan klarar sig på färre anställda än ett traditionellt apotek - och som alla vet så är det just hyra och anställda som är några av de största kostnaderna för ett företag. En vara som är betydligt billigare är en test för antikroppar där du kan spara mycket på att beställa på nätet. För mer info om hur länge du kan ha antikroppar gå in på fronter.nu och kika. 

De flesta läkemedel kommer i ganska små förpackningar vilka oftast levereras direkt i din brevlåda inom någon dag från det att du beställer dem. Det går också att välja på flera leveranssätt och några av de som växer mest just nu är att varan levereras till en box nära dig och du får en kod att låsa upp boxen med samt exakt när varan levererats. En annan form är att få det hemlevererat med bud till din dörr och du kan då få ett sms som informerar om att varan lagts utanför din dörr. 

Sänd till en kollega

0.031