23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hyresförfrågan

Erbjuds
Förfallodatum
den 31 augusti 2022

Vill du hyra dina produkter?
Dematek Rental ger dig möjlighet att långtidshyra din lyftutrustning istället för att köpa den. Största fördelen ligger i att man slipper binda kapital i ett stort maskininköp. Härnäst kommer fördelen med att alltid ha en fungerande utrustning. Servicen ingår i Rentalavtalet.

Dematek erbjuder alltså svenska företag de lyftanordningar de behöver, med tillhörande service och underhåll, till en attraktiv månadskostnad. Man kan naturligtvis fortfarande köpa det man behöver. Rental är bara ett alldeles nytt sätt att få det man behöver – utan kapitalbindning och kontantinsats.

Så här inleds ett finansieringsavtal
För att Rental ska ge maximal utdelning för våra kunder, måste vi tillsammans identifiera behovssituationen. En intressant frågeställning är naturligtvis vad man tjänar på att hyra, i stället för att äga. En annan är frågan om driftsäkerheten. Men det finns annan intressant information som talar för eller kanske emot att hyra. Hur förändras likviditeten? Kan företaget utvecklas snabbare med Rental? Ju mer vi vet om kundens nuvarande situation och planer, desto pricksäkrare kan vi anpassa Rentalavtalet.
Leverantör
Dematek AB

Dematek AB
Gamla Södertäljevägen 125
141 07 Segeltorp
Sverige

Claes Hörnfeldt
Telefon: +46 +46 8 603 34 00
Fax: +46 +46 8 88 00 66

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.125