23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Almega Städföretagen

Almega är Sveriges ledande organisation för tjänste­företag
 
Två av tre personer som får nya jobb i Sverige jobbar i ett tjänste­företag. Av alla som jobbar i Sverige idag jobbar tre av fyra med tjänster. Det är i företag inom tjänstesektorn som jobben växer fram och Almega är tjänste­företagens röst.

Tjänste­företag säljer tjänster av olika slag. Det är tjänster mellan människor och kan handla om arkitekter, It-tekniker, PT, webbutvecklare, fastighetsskötsel, vårdpersonal, utbildnings­företag och skolor. Det är tjänster till svensk industri och kan handla om bevakning, sanering, kundtjänst, rekrytering och IT-support. Det som är gemensamt för dem alla är att det är företag där den största tillgången är de som jobbar i företaget. Medarbetarnas kunskap är den viktigaste resursen i tjänste­företagen.

Det är därför vi tror på människor som tror på människor.  Människor är nämligen det som gör våra medlems­företag framgångsrika. Vi har 11 000 medlems­företag där över en halv miljon människor arbetar.

Almega är en arbetsgivar­organisation inom tjänstesektorn och våra medlems­företag representerar ett sextiotal olika branscher. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

Våra rådgivare och juridiska experter ger medlems­företagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning. Vi förhandlar cirka 160 olika kollektivavtal varje avtalsperiod.

Vi, Almegas förbund, har medlems­företag som Google, Sodexo, Sats, Svensk Bilprovning, ISS, Capio, Kunskapsskolan, PWC och Manpower och många fler. Våra medlems­företag verkar både i Sverige och globalt. Men den internationella konkurrensen är knivskarp. Då blir det allt viktigare att våra medlems­företag kan få tag på rätt medarbetare med rätt kunskap. Det krävs också att arbetsmarknaden är flexibel för att de här företagen ska kunna verka. Kunna anställa. Kunna växa. Kunna sälja. Nå lönsamhet. För att tjänste­företag ska kunna fortsätta vara den viktiga jobbmotor och tillväxtmotor i Sverige som den är idag.

Leverantörstjänster

Fakta om Almega Städföretagen

Adress
Almega Städföretagen
Box 55545
102 04 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

VAT nummer: SE5563340941

Kontaktpersoner

Ari Kouvonen
Telefon: +76936 0727176936
Marcus Lindström
Michelle Jacobsson
Pernilla Enebrink

Sänd till en kollega

0.125